Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2008 - Anul XIII, nr. 32 (3713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Coman va efectua un control medical în Belgia

Vineri, 8 Februarie 2008 (18:24:11)

Portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, va efectua la începutul săptămânii viitoare, în Belgia, un control medical amănunţit la umărul drept, unde încă resimte dureri în urma accidentării suferite la finalul primei părţi a campionatului, a declarat, vineri, pentru Sport.ro, antrenorul Mircea Rednic.
  "Coman n-a venit încă aici în Cipru după convocarea la naţională. Are probleme medicale, încă îl doare umărul. Am insistat ca el să plece luni în Belgia, la doctorul Hendrix. Sper ca rezultatele analizelor să fie bune şi să revină la echipă", a spus Rednic.

Tehnicianul giuleştean s-a arătat mulţumit de victoria cu 2-1 obţinută, vineri, în faţa formaţiei FC Cracovia în cadrul unei partide amicale disputate în turneul de pregătire din Cipru. "Sunt mulţumit de joc, mai ales că am evoluat prima dată cu un vârf împins. Am tratat acest meci ca şi cum ar fi fost în deplasare", a menţionat antrenorul.

Absenţa reprezentanţilor contracandidatelor la titlu de la meciul amical al formaţiei Rapid a fost explicatã de Mircea Rednic prin faptul că echipele respective sunt foarte încrezătoare în forţele proprii. "Înseamnă că nu îi interesează jocul nostru. Ei sunt prea siguri, sunt prea buni, e treaba lor. Eu ieri, dacă tot am fost aici, am profitat şi am văzut Oţelul, pe care o întâlnim în a doua etapă, iar apoi am văzut pe CFR şi Steaua", a adăugat Rednic.

Referitor la retragerea acţionarului majoritar George Copos, tehnicianul a afirmat: "Cred că domnul Copos o să rămână cel puţin până în vară, după aia poate să facă ce vrea".

Mircea Rednic susţine că atacantul echipei Metz, Babacar Guye, nu îl interesează, deşi presa străină a prezentat transferul acestuia la Rapid ca şi efectuat în schimbul a 2 milioane de euro. "Este un jucător bun, dar pe care nu l-am văzut. Iar eu voi aduce numai jucători pe care îi văd. Şi nici nu mă interesează", a precizat Rednic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coman va efectua un control medical în Belgia.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coman va efectua un control medical în Belgia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pulpe de pui cu orez şi praz 4 porţii - 50 minute 4 pulpe de pui mari2 fire de praz200g orez cu bobul lung 150ml ulei1 lămâie1 leg. ceapă verde± sare, piper Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi... Citeşte