Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2008 - Anul XIII, nr. 32 (3713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ANRSC pune la dispoziţie un umăr de telefon pentru reclamaţii privind facturile la întreţinere

Vineri, 8 Februarie 2008 (14:41:11)


Autoritatea Naţională de Reglementare a Serviciilor Comunitare de Utilităţi Publice a pus, de joi, la dispoziţia proprietarilor şi asociaţiilor de proprietari, o linie tenefonică gratuită şi o adresă de e-mail pentru sesizarea deficienţelor în furnizarea şi prestarea serviciilor de utilităţi publice 
  Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) a decis instalarea atât a unei linii telefonice permanente în regim TELVERDE, cât şi crearea unei adrese de email pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi a asociaţiilor de proprietari care doresc lămuriri sau care sesizează anumite deficienţe în furnizarea/prestarea serviciilor comunitare de utilităţi publice.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA), numărul tel-verde este 0800.800.457 şi adresa de email presedinte@anrsc.ro.

La sfârşitul lunii trecute, secretarul de stat pentru comunităţi locale din cadrul MIRA, Marian Petrache, a convocat factorii responsabili pentru a analiza Planul de Control pentru verificarea activităţii de distribuţie a energiei termice. Petrache hotăra ca ANRSC să pună la dispoziţia proprietarilor şi asociaţiilor de proprietari o linie telefonică permanentă, în regim tel-verde, precum şi o adresă de e-mail.

În cadrul întâlnirii respective s-a decis că autorităţile locale, împreună cu ANRSC, să constituie echipele de control pentru verificarea activităţii preşedinţilor şi a administratorilor din cadrul asociaţiilor de proprietari. Potrivit unui comunicat al MIRA de la data respectivă, rezultatele analizelor urmează să fie comunicate petenţilor, dar şi operatorilor în vederea îmbunătăţirii serviciului de distribuţie a energiei termice.

"Având în vedere unele sesizări ale cetăţenilor şi ale asociaţiilor de proprietari privind nivelul facturilor la întreţinere pe perioada de iarnă, Ministerul Internelor şi Reformei Administrative a decis monitorizarea activităţii de distribuţie a energiei termice, de repartizare a acesteia pe apartamente şi de control la nivelul facturilor, care să corespundă cu energia termică consumată", se arăta în comunicatul MIRA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANRSC pune la dispoziţie un umăr de telefon pentru reclamaţii privind facturile la întreţinere.
 Vizualizări articol: 959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANRSC pune la dispoziţie un umăr de telefon pentru reclamaţii privind facturile la întreţinere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pulpe de pui cu orez şi praz 4 porţii - 50 minute 4 pulpe de pui mari2 fire de praz200g orez cu bobul lung 150ml ulei1 lămâie1 leg. ceapă verde± sare, piper Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi... Citeşte