Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2008 - Anul XIII, nr. 32 (3713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rapid este foarte aproape de achiziţionarea lui Vasco Matos, de la Beira Mar

Vineri, 8 Februarie 2008 (18:16:39)

Publicaţia Maisfutebol a anunţat, vineri, că gruparea Rapid Bucureşti este foarte aproape de a-l achiziţiona pe atacantul Vasco Matos, de la Beira Mar, formaţie din liga secundă din Portugalia, şi adaugă că în vizorul clubului giuleştean se află şi alţi doi fotbaliţşti din campionatul lusitan.
  Sursa citată notează că diferenţele dintre oferta înaintată de Rapid şi pretenţiile lui Vasco Matos sunt foarte mici. "Probabil transferul se va perfecta chiar vineri, dat fiind faptul că Beira Mar, care a renunţat la serviciile antrenorului Rogerio Goncalves, ar trebui să fie de acord cu plecarea lui pentru a face rost de nişte bani", notează Maisfutebol, făcând referire la situaţia financiară dificiliă a grupării lusitane.

Publicaţia portugheză mai scrie că Rapid este interesată de alţi doi jucători din campionatul lusitan: Vitor Vinha, fundaş stânga la Academica Coimbra, şi Joao Paulo, atacant la Uniao Leiria. "Pentru primul, Rapid ar urma să înainteze o ofertă clubului din Coimbra în următoarele zile. (...) În cazul lui Joao Paulo, transferul se pare că va fi foarte complicat, din cauza clauzei de reziliere a contractului atacantului, fixată la o sumă inaccesibilă pentru Rapid", subliniază Maisfutebol.

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, că se află în discuţii foarte avansate pentru transferul a doi jucători, menţionând doar că unul dintre ei este de naţionalitate portugheză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapid este foarte aproape de achiziţionarea lui Vasco Matos, de la Beira Mar.
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapid este foarte aproape de achiziţionarea lui Vasco Matos, de la Beira Mar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pulpe de pui cu orez şi praz 4 porţii - 50 minute 4 pulpe de pui mari2 fire de praz200g orez cu bobul lung 150ml ulei1 lămâie1 leg. ceapă verde± sare, piper Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi... Citeşte