Google
 
vineri, 8 feb 2008 - Anul XIII, nr. 32 (3713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5841 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9032 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Pulpe de pui cu orez şi praz

4 porţii - 50 minute

  • 4 pulpe de pui mari
  • 2 fire de praz
  • 200g orez cu bobul lung
  • 150ml ulei
  • 1 lămâie
  • 1 leg. ceapă verde
  • ± sare, piper

Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi piper.

Încinge într-o tigaie mai mare uleiul şi prăjeşte-le la foc mic circa 20 de minute până ce se rumenesc bine pe toate părţile.

Scoate-le, apoi pe o farfurie, acoperă-le cu un capac şi păstrează-le la cald.

În grăsimea rămasă de la prăjitul pulpelor pune ceapa verde tocată mărunt, prazul tăiat în rondele şi orezul spălat în 2-3 ape.

După circa 5 minute pune, puţin câte puţin, supa.

Când supa adăugată este absorbită de orez, pune din nou supă şi tot aşa până ce orezul este bine făcut.

Spre final, potriveşte de sare şi piper, apoi pune deasupra orezului pulpele de pui, acoperă tigaia cu un capac şi mai lasă la foc mic 5 minute.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pulpe de pui cu orez şi praz.
 Vizualizări articol: 1668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pulpe de pui cu orez şi praz0.05

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Supa trimis de
( 8 feb 2008, 14:59:23United States United States | Choopa, LLC)
care supa?!
1.1  RE: Supa trimis de
( 8 feb 2008, 19:15:55Italy Italy | Telecom Italia)
Si cand si unde se foloseste lamiia?!
2.   Greseli... trimis de
( 8 feb 2008, 20:41:29Romania Romania | RCS & RDS)
cred k pulpele ar trebui fierte mai intai si supa respectiva folosita pt orez...;)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pulpe de pui cu orez şi praz 4 porţii - 50 minute 4 pulpe de pui mari2 fire de praz200g orez cu bobul lung 150ml ulei1 lămâie1 leg. ceapă verde± sare, piper Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi... Citeşte