Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2008 - Anul XIII, nr. 32 (3713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arbitrii din România vor pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya

Vineri, 8 Februarie 2008 (13:20:21)

Cei 70 de arbitri ai Ligii I (26 de centrali şi 44 de arbitri asistenti), împreună cu alţi 76 de cavaleri ai fluierului din ligile inferioare, vor pleca, sâmbătă, la ora 14.00, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, într-un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia), informează site-ul FRF.
  Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a declarat că arbitrii vor avea în Antalya un program de pregătire fizică şi teoretică. "Cursul va începe efectiv duminică. Dimineaţă vor avea în program pregătire fizică pe grupe, urmând ca după-amiază să aibă loc deschiderea oficială, susţinerea testării teoretice şi, apoi, prezentarea de teme privind activitatea de arbitraj. În următoarele zile se va continua cu acest program, în speţă, dimineaţa, antrenamente fizice monitorizate şi coordonate de un instructor, partea a doua a fiecărei zi fiind rezervată temelor teoretice", a spus Constantin.

Şeful arbitrilor din România a precizat că la cursurile din Antalya a fost invitat şi slovacul Joszef Marko, membru în Comisia de Arbitri a UEFA. "Temele teoretice vor fi susţinute de membri ai CCA. Avem şi un invitat de peste hotare care va conferenţia la acest curs, respectiv slovacul Joszef Marko, membru în Comisia de Arbitri UEFA. El va prezenta, pe lângă alte două teme, toate subiectele abordate şi dezbătute la Cursul arbitrilor internaţionali ţinut de Comisia de Arbitri UEFA între 5 şi 7 februarie la Limassol, unde au participat cei mai buni arbitri din Europa la ora actuală, adică cei din categoria Elite şi Premiere. La finalul stagiului arbitrii vor susţine testele fizice conform normelor FIFA, noi toţi cei din comisie sperând ca aceştia să se prezinte cât mai bine la toate capitolele", a precizat Constantin.

De menţionat că toate temele care vor fi prezentate vor fi interactive, la sfârşitul fiecărei prelegeri urmând ca arbitrii să poarte discuţii cu lectorii pe marginea subiectelor abordate.

Întreaga delegaţie se va întoarce în ţară duminică, 17 februarie, în jurul orei 20.30, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arbitrii din România vor pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya.
 Vizualizări articol: 457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arbitrii din România vor pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pulpe de pui cu orez şi praz 4 porţii - 50 minute 4 pulpe de pui mari2 fire de praz200g orez cu bobul lung 150ml ulei1 lămâie1 leg. ceapă verde± sare, piper Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi... Citeşte