Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Cătălina Vartic: Stânga a vrut să-i ajute pe bătrâni. Dreapta i-a apărat pe bogaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a criticat respingerea în Camera Deputaţilor a Legii cu privire la taxarea marilor averi, un proiect iniţiat şi susţinut de către UNPR. Cătălina Vartic a precizat că pentru adoptarea acestei legi au lipsit doar opt voturi, adăugând că „aceasta respingere năruie pentru moment speranţa pensionarilor nevoiaşi, cum sunt  mulţi şi în judeţul Suceava, de a beneficia de o mărire a pensiilor cât mai curând, şi trage un semnal de alarmă asupra faptului că susţinerea acestei categorii sociale este un interes naţional şi o datorie faţă de bătrânii noştri”. Cătălina Vartic a subliniat că este regretabil că partide precum PNL, UDMR şi PDL au format o majoritate de dreapta care s-a opus atât adoptării acestei legi, cât şi „voinţei a peste 80% dintre români”.

„Votând împotriva proiectului UNPR privind taxa pe marile averi nu au făcut decât să priveze bugetul României de importante resurse. Este păcat că de această dată USL nu a funcţionat. Încă o dată majoritatea a apărat privilegiile celor bogaţi în defavoarea celor mulţi şi săraci”, a declarat preşedintele UNPR Suceava.

Cătălina Vartic a spus că deşi legea a fost respinsă de Camera Deputaţilor, UNPR Suceava nu va renunţa la acest proiect. Vartic a spus că este convinsă de faptul că în toamnă, după alegerile parlamentare şi după reconfigurarea clasei politice din România, în favoarea partidelor de stânga, UNPR va avea o propunere legislativă similară, care de data aceasta va deveni realitate. „De data aceasta stânga a vrut să-i ajute pe bătrâni. Dreapta i-a apărat pe bogaţi”, a concluzionat Cătălina Vartic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Vartic: Stânga a vrut să-i ajute pe bătrâni. Dreapta i-a apărat pe bogaţi.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cătălina Vartic: Stânga a vrut să-i ajute pe bătrâni. Dreapta i-a apărat pe bogaţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei