Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-a hotărât

Vasile Ilie şi Dan Cadariu, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni democrat-liberali Vasile Ilie şi Dan Cadariu vor prelua cele două funcţii de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, urmând să-l secondeze pe liderul lor Gheorghe Flutur la conducerea instituţiei.

Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele ales al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, la petrecerea dată ieri la restaurantul Brădet în cinstea câştigării alegerilor în judeţul Suceava.

Flutur a declarat că cei doi au fost recomandaţi să ocupe posturile respective de Biroul Permanent Judeţean al PD-L, întrunit ieri într-o şedinţă de analiză a rezultatelor alegerilor la nivel de judeţ.

Liderul democrat liberal a precizat că PD-L a obţinut cel mai mare scor din ţară la preşedinţia Consiliului Judeţean şi că în deliberativ deţine majoritatea simplă, adică 18 mandate plus cel al preşedintelui.

 

„Nu mai putem da vina pe nimeni, răspunderea este doar a PD-L”

„Mulţumesc şi felicit echipa PD-L, care a făcut cel mai bun scor politic din ţară la preşedinţia Consiliului Judeţean. Îi mulţumesc lui Ion Lungu, care ne face cinste să fie unul din performerii scrutinului, cu un scor fantastic de 72%. Mă bucur să avem o echipă tânără, competentă, dinamică şi contez foarte mult pe cei 18 consilieri judeţeni ai PD-L. Avem o şansă uriaşă de a guverna Suceava, de a putea moderniza şi de a răspunde aşteptărilor. Sunt conştient că pe măsura acestei încărcături este şi răspunderea noastră. Nu mai putem da vina pe nimeni. Răspunderea este doar pe umerii PD-L”, a declarat Flutur.

El a cerut oamenilor săi mobilizare totală pentru a câştiga cât mai multe primării în turul doi, precizând că va pune umărul la campania PD-L în teritoriu.

„Eu sunt convins că populaţia judeţului va da votul, în turul doi, PD-L, echipei mele care la Consiliul Judeţean are majoritate şi în continuare să începem descărcarea de vot, adică să ne achităm de ceea ce am promis în această campanie electorală”, a spus Flutur, care a adăugat că „suntem pregătiţi cu Doamne ajută să conducem Consiliul Judeţean”.

 

Mesaj liniştitor pentru angajaţii Consiliului Judeţean

Gheorghe Flutur a transmis un mesaj liniştitor angajaţilor Consiliului Judeţean, să-şi vadă de treabă în continuare, pentru că nu vor păţi nimic.

„Fac un apel la colegii şi specialiştii, la salariaţii Consiliului Judeţean să-şi vadă de treabă în continuare, să stea liniştiţi şi să prezinte proiectele pentru că procesul trebuie să continue. Nu dorim să întrerupem procesul de activitate al Consiliului Judeţean”, a spus Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Ilie şi Dan Cadariu, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Vasile Ilie şi Dan Cadariu, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La ciolan inainte trimis de
( 5 iun 2008, 11:28:30
INTRADEVAR AVETI O SANSA URIASA DE A GUVERNA SUCEAVA.va mai ramas si voua destul de taiat si de furat .intradevar o sansa unica pentru ca nu va impidica nimeni.acum toti pedeleii la ciolan inainte.acum ori niciodata.sunteti la fel ca si roscatii de pesedei.
1.1  RE: La ciolan inainte trimis de
( 5 iun 2008, 16:12:55
Ilie chiar merita! Dupa ce a dat bani la Moara!
2.   Balanta trimis de
( 5 iun 2008, 11:32:52
Daca e doar PSD la putere nu e bine,daca e doar PDL iar nu e bine!Oricum o dai,pe unii nu poti sa-i multumesti niciodata!
3.   Bucurie mare trimis de
( 5 iun 2008, 11:43:26
Uraaaa!!!PD-Laturile au ramas singuri la cascaval ! Suceava este judetul unde Bobu va reusi sa invinga din fasa orice opozitie si sa consolideze partidul unic.E drept ca tot aici s-au cheltuit de catre PD-Laturi cei mai multi bani din tara,pentru cumparaturile de rigoare(primari si consilieri de la alte formatiuni,dar si aproape fiecare vot in parte),insa avantajul e ca nu vor mai imparti cu nimeni" prada".Nu stiu daca la analiza de la Bradet,in miresme de gratar si aburi de tarii,au mai gasit timp sa-i multumeasca taranoiului ce a tradat partidul care a incercat sa-l faca om(PNL) si le-a adus nemeritat pe tava, voturile unor suceveni ce intr-adevar au votat cu cel care a facut ceva pentru Suceava,uitind sau nestiind cu sprijinul carei formatiuni - PNL. Aceleasi probleme de memorie le are si Bobu-al nost',ce a fugit in lume cu prima prostituata politica ce i-a iesit in cale,ce l-a invatat cele mai noi si nebunesti perversiuni electorale cu care a reusit sa innebuneasca un judet
3.1  RE: Bucurie mare trimis de
( 5 iun 2008, 11:50:27
Frate Fault, ai zis bine. Dar cine stie, poate nu suntem chiar singuri in univers...hehehehe...mai sunt multe de zis!
3.2  RE: Bucurie mare trimis de
( 5 iun 2008, 11:57:36
Fault si Gigioc,v-ati trezit din betie dupa pierdera alegerilor?Si ati si aparut pe forum!Cu foamea-n gat de-acum inainte,ratatilor,ati stat destul la jecmanit pe altii!Si DNA se intereseaza de voi!Va asteapta o vara tare fierbinte!
3.3  RE: Bucurie mare trimis de
( 5 iun 2008, 12:10:48
Recunosc ca nu am votat cu Flutut dar mi-e simpatic tipu.!

Sper sa faca treaba buna atat el cat si Lungu! Si sper sa-i votez cu toata inima peste 4 ani daca vor reusi sa faca treaba buna. Tu , Lungule pune mana si termina tevile alea de pus si asfalteaza drumurile daca vrei votat si peste 4 ani!

Abia ii astet pe forumstii fani ai lui Lungu si ai lui Flutur daca o sa-i mai sustina si peste 4 ani.

Oricum in Judetul si Municipiul Suceava conduce PDL-ul peste tot asa ca scuze nu au pentru ceea ce nu le iese.

Sa nu aud texte precum: "nu am avut majoritate, am fost sabotati, nu am fost lasati sa ne facem treaba"!
3.4  RE: Bucurie mare trimis de
( 5 iun 2008, 13:55:02
cine-i Bobu ?
4.   FELICITARI trimis de
( 5 iun 2008, 12:26:36
Felicitari domnilor Vasile Ilie si Dan Cadariu!Sper ca acestia sa faca treaba buna la Consiliul Judetean.

P.S.Cu privire la cheful de la Bradet,parerea mea este ca nu era momentul acum pentru asa ceva.Poate era O.K.daca aceasta petrecere se organiza dupa data de 15 iunie....
4.1  RE: FELICITARI trimis de
( 5 iun 2008, 16:39:01
DAR SE MAI FACE UNA SI ATUNCI DOAR BANI SUNT ACUM.
5.   Bucurie mare trimis de
( 5 iun 2008, 12:35:54
PDL, va avea de organizat petreceri ca la asta se pricep..... sa vedem daca se face ceva si in folosul cetateanului....
6.   Frati Pdl-isti....Uniti-va! trimis de
( 5 iun 2008, 13:05:56
Fratilor, fac un apel la unitate si la seriozitate...Pt ca trebuie sa fim uniti....daca vrem sa jefuim bine judetul asta!...A mai ramas mult de furat! Stati linistiti ca sa ajunga pentru toti! O sa ne ajutam intre noi, cu conditia sa pastram discretie...sau mai bine zis OMERTA. De acum nu ne mai opreste nimeni de la furat:

-Politia e a noastra

-Presa o sa taca pt o ciosvarca din prada noastra

-Finantele, le vom avea sub control

Dau astazi startul campaniei 2008/20012 de furaciune si santaj...si de f.u.t.u.t in c.u.r.....

Care comenteaza, ii rupem gatul! Ca noi acum "este tari"...

Sa traitzi bine!
6.1  RE: Frati Pdl-isti....Uniti-va! trimis de
( 5 iun 2008, 21:23:59
Se vede culoarea rosie din fiecre cuvant scris.Va doare pierderea ciloanului la care ati ros mult prea multi ani.ESTE TIMPUL SA SE FACA SI TREABA IN ROMANIA.Deci, ha,ha,ha ciocul mic /este un citat.
7.   Vom trai si vom vedea....sunt 4 ani//// trimis de
( 5 iun 2008, 13:45:48
Vine grosul baniilor, de la fondul monetar int.,dar vom trai, si ii vom urmari ce fac domnii, cei increzutii, ca o sa faca minunii//////
8.   Echipa trimis de
( 5 iun 2008, 13:50:47
Echipa tare, de oameni puternici, nu cotofene! Doamne-ajuta!
9.   Alegere discutabila trimis de
( 5 iun 2008, 14:13:18
desi era evident ca mirza nu mai trebuia lasat in functie, nici flutur nu cred ca e o alternativa mai fericita. dupa mirlania de a-l impune pe var'su in botosani, trecind peste deciziile organizatiei pd de acolo si dupa decizia imorala de a-l primi pe incompetentul de lungu in pd-l, acum, iata, o noua miscare cel putin discutabila: numirea lui vasile ilie in functia de vicepresedinte. pai asta, domnilor, va dormi 4 ani pe banii nostri!

desi ma amuza teribil toti psd-istii care il injura pe flutur pe forumul asta, tare mi-e ca la anul, epoca psd si mirza ne vor parea parfum.
9.1  RE: Alegere discutabila trimis de
( 5 iun 2008, 21:26:19
Atunci iti doresc sa ai parte numai de parfum de trandafiri rosii ...dar numai in particular.
10.   Ptr.stan patitu trimis de
( 5 iun 2008, 14:46:43
condoleantele mele domnule STAN PATITU ,nu fi trist peste 4 ani vom vota psd .
11.   PDL. cel mai bun partid trimis de
( 5 iun 2008, 15:01:17
Dijectiile PSD/PCR si prostituatii din PNL nu mai au voie sa posteze aici opiniile lor. Pentru ca, ei nu au facut altceva decat sa se imbogateasca pe spinarea poporului. Toti ar trebui aresati, dupa care, sa-si probeze nevinovatia din puscarie.

Ilie si Cadariu sunt foare buni pt. vice-presedinti. Ei au experienta sunt cinstiti si au consideratie fata de cetaten.

Alegerea acestora a fost exelenta.

11.1  RE: PDL. cel mai bun partid trimis de
( 5 iun 2008, 16:17:01
Se pare ca Briceagul este inca pe statul de plata PD-L. Nu ai realizat ce ai facut? De acu in colo, banii din taxele tale sunt bani de picnicuri. Asa meriti!
11.2  RE: PDL. cel mai bun partid trimis de
( 5 iun 2008, 16:27:30
credeam ca libertatea de opinie si libertatea de expresie sunt drepturi incontestabile in romania de azi. se pare ca pd-l-istii, dupa ce si-au vazut merele in cos, ne arata degetul din mijloc si ne rid in nas, ca la o gluma buna.

vasile ilie, dupa ce a pierdut puterea in 2000, a fugit din fruntea pd drept sub aripa ocrotitoare a lui mirza, care, drept rasplata, l-a pus consilier judetean. asa ca, intr-adevar, bai briceag, ilie asta e un exemplu de moralitate si de cinste. ca si lungu.
12.   Angelica? trimis de
( 5 iun 2008, 16:50:18
Pe unde mai sunteti voi,sustinatorii Zarujencei? V-a inchis mama calculatorul sau v-a prins ploaia pe undeva?
13.   Clarificare trimis de
( 5 iun 2008, 17:26:54
Bobu = Zarone = ...daca nici asa nu te-ai dumirit,mai intreaba...(ptr.p.8) P.S.Briceag,iar ai dat de os,ca vad ca-i din ce in ce mai greu sa te urmaresc(mergi prea imprastiat,ca privirea ce te -a fascinat)
14.   Fault si zdrentele lui trimis de
( 6 iun 2008, 03:28:41
Si-au schimbat zdrentele PSDiste nickurile inafara de botosul asta de Fault, pute dupa el de prost ce e. Pe zabalosul, care se numeste EU, nu-l mai vad pe aici, a fost radiat de pe statul de plata PSD. Lui Nebunul nu-i poti cere nimic, este la fel ca toti PSDistii, nu poti fi suparat pe un asfel de om. Mai era unul educat pana in dinti, Alexx, daca-l luai la scuturat un pic, sarea toti fulgii din el.....niste zdrente zoioase, asta a avut PSDul. Din aceasta pricina se duce in jos acum. Un partid de kknari.

15.   Gura humorului trimis de
( 7 iun 2008, 12:35:15
nu isi pune nimeni intrebarea de ce flutur a obtinut cel mai mic scor in alegeri in gura humorului ,orasul sau natal?probabil ca oamenii de acolo il cunosc prea bine pe acest individ si banuiesc ce planuri "marete " are pentru judet.Oricum banii pe care i-a bagat in campanie (afise, banner-e,reparatiile caselor catorva persoane din judetz,bani dati mita la iesirea din biserici si la preoti,etc),va trebui sa si-i recupereze si mai mult sa faca si profit .Sigur din salariul sau (modest pentru asemenea investitii) nu va acoperi nici 10%.Restul vin de la noi....de la locuitorii judetului sv care l-am votat... Prea tarziu insa pentru regrete...
16.   Dijectiile psd/pcr sa-si vada de hotiile lor trimis de
( 7 iun 2008, 15:09:59
doua campanii in urma, PSD/PCR a bagat in tara, nopatea pe la frontiera, fara forme legale, fraudulos 6 camioane de afise electorale cu propaganda comunista.

Stie cineva de unde a avut bani PSD/PCR sa plateasca aceste afise tiparite in Franta? (daca nu siti, va spun eu, din tunurile pe care le-au dat la banci)

Stie cineva daca au fost pedepsiti vamesii pentru inlesnirea transporului lui Iliescu cu afise sa intre in tara?

psd/pcr = cancerul romaniei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei