Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu: Vanghelie e mai original, cred că o să se trezească

Joi, 5 Iunie 2008 (19:49:16)

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, că liderul organizaţiei Bucureşti, Marian Vanghelie, care a anunţat că nu va vota cu Sorin Oprescu în turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei, este mai "original".
  Întrebat de jurnalişti cum apreciază anunţul făcut de liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, că nu va vota cu Sorin Oprescu, în pofida deciziei Biroului Permanent al PSD de a-l sprijini pe acesta în turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei, Iliescu a răspuns: "El este mai original. Cred că o să se trezească. Sper să se alinieze şi el (la decizia BPN – n.r.), altfel e băiat bun".

Întrebat dacă decizia lui Vanghelie de a recomanda membrilor PSD Bucureşti să voteze cu Vasile Blaga, şi nu cu Sorin Oprescu, dăunează PSD, Iliescu a spus că îndemnul lui Vanghelie dăunează tuturor.

Întrebat dacă a fost o greşeală faptul că PSD Bucureşti nu l-a nominalizat pe Sorin Oprescu, fostul lider al organizaţiei, candidat la Primăria Capitalei, Iliescu a răspuns: "Probabil, dar nu vreau să intru în această problemă. Important este să ne concentrăm pe obiectul pentru turul doi, care este blocarea ascensiunii şi dominanţei PDL, trebuie făcut un front comun".

Coordonatorul campaniei electorale a PSD Miron Mitrea a declarat, marţi, că PSD a decis să recomande alegătorilor săi să voteze cu Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei şi împotriva PDL în toată ţara.

Preşedintele PSD Bucureşti Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că la turul doi al localelor nu va vota nici cu Sorin Oprescu nici cu Vasile Blaga, adăugând că liderul partidului Mircea Geoană nu e implicat în administraţia locală şi nu ştie ce se întâmplă lângă independentul Sorin Oprescu.

"Eu, în calitate de preşedinte al PSD Bucureşti, nu voi vota nici cu Sorin Oprescu, nici cu Vasile Blaga", a declarat Vanghelie într-o conferinţă de presă.

Întrebat în legătură cu recomandarea preşedintelui PSD Mircea Geoană privind susţinerea lui Sorin Oprescu în turul doi pentru Primăria Capitalei, Vanghelie a răspuns: "Nu am auzit ce a spus Geoană. Geoană nu e implicat în administraţia locală şi nu ştie ce se întâmplă lângă independentul Sorin Oprescu, care stă lângă o gaşcă de hoţi".

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, joi, că fostul şef al PSD Bucureşti Sorin Oprescu a părăsit această organizaţie în condiţii "nu tocmai amicale", el apreciind că elementele emoţionale ale colegilor din filială care nu vor respecta decizia conducerii partidului de a vota cu Oprescu e de înţeles.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu: Vanghelie e mai original, cred că o să se trezească .
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu: Vanghelie e mai original, cred că o să se trezească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei