Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Şmecher” de Italia

Dosar penal, după ce a încercat să-i fraierească pe poliţiştii de la Circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ întors recent de la muncă din Italia s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să-i fraierească pe poliţiştii de la Circulaţie. 

În urmă cu două zile, poliţiştii au fost sesizaţi că, pe raza comunei Bilca, şoferul unui autoturism Opel Calibra, înmatriculat în Bulgaria, care circula cu viteză, s-a răsturnat cu maşina peste gardul unei case din localitate.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că tânărul de la volan, Cristi C. (20 de ani), din comuna Vicovu de Jos, cu reşedinţa în localitatea Pessano Con Bornago –Italia, este unul şi acelaşi cu cel pe care, cu două zile înainte, îl prinseseră la volan, deşi nu avea permis de conducere. În ziua respectivă, vicoveanul a vrut să-i păcălească pe poliţiştii care l-au oprit pentru că circula cu o viteză peste limita legală, spunându-le că are permis eliberat de autorităţile italiene, însă a uitat documentul la reşedinţa din Italia. În timpul cercetărilor, însă, dându-şi seama că va fi prins cu minciuna, tânărul a recunoscut că nu are permis.

Din nefericire pentru Cristi C., în urma accidentului de acum două zile, atât el, cât şi tatăl său (Dumitru C., 44 de ani), care stătea pe scaunul din dreapta, au fost răniţi uşor, având nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Cristi C. va fi cercetat pentru săvârşirea a nu mai puţin de trei infracţiuni: vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, precum şi pentru fals în declaraţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosar penal, după ce a încercat să-i fraierească pe poliţiştii de la Circulaţie.
 Vizualizări articol: 2890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Dosar penal, după ce a încercat să-i fraierească pe poliţiştii de la Circulaţie4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fk trimis de
( 5 iun 2008, 11:36:09
puscarie non stop
2.   Tira de la vicov trimis de
( 5 iun 2008, 13:26:30
asa le trebuie la taranoii astia care nu mai incap in pene!!!!au venit cu 3 euro in buzunar si cred ca toata lumea e a lor!!!!huuuuuuuuuuuuuuu capsunariiiiiiii!!!!!!!!
2.1  RE: Tira de la vicov trimis de
( 5 iun 2008, 18:21:01
puneti mana pe carte,si mai ivatati sa scrieti

3.   Smecer de italia trimis de
( 5 iun 2008, 14:34:41
ba zdremtoiule noi baetasi din vicov nu umblam la capsuni ci la furat daca esti tare in clanta da un nume tia muit preietena de le porti pica
3.1  RE: Smecer de italia trimis de
( 5 iun 2008, 15:36:10
Esti praf SUSPECTULE. V-ati pus baticuri in cap , strigati aleluia si va credeti supertari.S-a furat ieri o gaina din cotet la tusa Marioara, nu esti tu oare suspectul, SUSPECULE? Cate zile ai mers pe la scoala si cate la barbunca , mai am un manual de Gramatica , ti-l fac cadou ca-ti trebuie neaparat.
3.2  RE: Smecer de italia trimis de
( 5 iun 2008, 18:22:18
puneti mana pe carte, si mai ivatatai

4.   Pt. suspectu trimis de
( 5 iun 2008, 15:28:15
we smecher de italia tu nu vezi ca nici macar nu stii limba romana.

ce drecu te mai bagi in seama taran imputit ce esti.

si cu furat .... mai lasa-ne ca toti stim ca meri si o sug...i acolo pe 5 euro.

mai bine sa va gazeze pe toi!!!!!!!ca asa om scapa si noi de "faima " pe care ne-ati facuto afara
5.   Fuck trimis de
( 5 iun 2008, 16:45:19
la cata cultura au vicovenii nu ma mira ca se rastoarna cu masinile pt care au rupt coada la lopata prin italia
6.   Zicala trimis de
( 5 iun 2008, 16:58:45
prin zonele limitrofe Vicovului circula o zicala > Fii om, nu fii vicovean! E clar de ce... Vicovenii sunt o specie de tarani agresivi care fura si dau in cap prin strainatate, iar cand ajung acasa gasesc mai multi copii decat au lasat..(care nu seamana cu ei)
7.   Atentie!!! trimis de
( 5 iun 2008, 17:43:26
Masina in cauza si inca una claxonau si faceau raliu, luni noapte, prin centrul comunei Marginea, speriind pe toti cei ce se aflau in circulatie la acea ora. Din pacate nimeni din organele abilitate nu erau prin zona pentru a-i opri si linisti!
8.   Copii trimis de
( 5 iun 2008, 19:14:12
copii prosti s-au vazut cu vrodoi ede euro-n portofel si un cotet de opel sub****si se cred mari magnati adevaru ca sunt an vicov baieti smecheriti dar sunt si multi care au calcat an urmele lor scuzati an ****u lor de "smecheri"
9.   Niste tzoparlani nespalati trimis de
( 5 iun 2008, 19:26:35
niste tzoparlani nespalati si pocaiti (mari crestini credinciosi)
10.   PT. TOTI FRAIERII AIA CARE AU SCRIS MAI SUS trimis de
( 5 iun 2008, 19:28:18
ALUIA CARE ZICE CA NE INTOARCEM CU 3 EUR ACASA : INSEAMNA CA AM CU 3EUR MAI MULT CA TINE SI I-AM CASTIGAT EU, NU I-AM CERUT DE LA TATA CUM FAC MAJORITATEA FRAIERILOR CA TINE CARE STAU IN TARA PE BANII PARINTILOR SAU PE SALARII DE 5 MIL. DE LEI. IAR TU ALA CARE ZICI CA O SUGEM PE 5EUR , O INTREBARE: DE UNDE STII CUM MERG PRETURILE PRIN ITALIA ? AI FOST LA SUPT SI TU ? SAU TU STAI ACASA SI O ****PE O COCA COLA SI O PIZZA ? VAD CA AICI SCRIU TOTI FRAIERII CARE DE ATATA CARTE CATA AU , NU AU ALTCEVA DE FACUT DECAT SA STEA IN CASA SAU LA NET SA CITEASCA ZIARELE. MAI BINE SA RUPEM COADA LA LOPATA SI SA VENIM ACASA CU MASINI TARI , DECAT SA O RUPI IN TARA SI SA MERGI CU CARUTA SAU CU ROABA CA VOI. CEL PUTIN ASA AVEM CU CE SA DUCEM LA PADURE PE SURORILE SAU FEMEILE VOASTRE.
10.1  RE: PT. TOTI FRAIERII AIA CARE AU SCRIS MAI SUS trimis de
( 5 iun 2008, 19:39:35
Foarte bun comentariul.........fara ultima propozitie!
11.   Buha trimis de
( 5 iun 2008, 19:50:31
da, voi cheltuiti amaratii aia de banuti care-i faceti acolo scotand la padure si la sucuri fetele, da noi (astia care stam acasa) le f**em. Si mai f**em ceva: pe prietenele si sotiile voastre si chiar si mamicile (daca arata mai binisor), ca doar stiti ca ele nu pot sta fara P#lA asa mult timp pana va intoarceti voi. HAHAHAHAHAHAHAH. Dar voi saracii nu aveti de unde sa stiti pt. ca ele nu va vor spune niciodata
12.   PT. FLO trimis de
( 5 iun 2008, 19:52:05
THANK'S FLO , DAR CAND VEZI CE POT SA DEBITEZE UNII , TE ENERVEZI SI LE ZICI DE TOATE. DIN FERICIRE , IN ITALIA NU AU AJUNS NUMAI HOTI CI SI OAMENI CINSTITI CARE AU AVUT CURAJ SA IA VIATA IN PIEPT SI SA CAUTE UN VIITOR MAI BUN DECAT CEL PE CARE TI-L OFERA ROMANIA. CRED CA ASTIA DE MAI SUS VORBESC ASA DOAR DIN INVIDIE.EI NU STIU CE INSEAMNA SA PLECI DE ACASA DE LANGA FAMILIE SI CATE TREBUIE SA INDURI CA SA POTI SA FACI SI TU UN BAN.IMI PARE BINE SA VAD CA MAI SANT SI OAMENI CU CREIER IN ROMANIA , NU DOAR OBOSITI DIN ASTIA CARE VIND UN SAC DE CARTOFI LA TARG SI SINT SMECHERI CA AU BANI DE-O BERE
12.1  RE: PT. FLO trimis de
( 5 iun 2008, 20:07:48
Ok TOTTI, dar hai sa privim si alt aspect. Recunosc faptul ca nu e nimic rusinos (chiar din potriva) sa pleci in alte tari sa muncesti daca tara ta nu iti ofera alta alternativa. Insa una e sa vii in concediu fericit ca ai ajuns acasa si sa ii tratezi pe coantionalii (consatenii, vecnii de cartier, rude etc...) cu respect; iar alta e sa vii cu figuri de italia, sa nu mai stii bine romaneste dupa 3 luni de strainatate, sa vii cu o masina de prin `92-`94 dar care merge totusi mult mai bine decat o dacie si sa faci impresii pe sosele. Cred ca astfel de atitudini ii enerveaza (ma enerveaza si pe mine) pe cei ramasi in tara.
13.   SUNTETI LIMITATI........ trimis de
( 5 iun 2008, 19:53:00
TARANUL TOT TARAN RAMANE...NU SE VA SCHIMBA NICIODATA.IN CEEA CE PRIVISTE CEI CARE MUNCESC IN AFARA ROMANIEI...BRAVO LORO..CEI CARE AU RAMAS DUC GREUL ....ASA CA NICI UNUL DIN ASTIA NU SUNT BUCUROSI......APROPO,SI EU RUP COADA DE LOPATA IN ITALIA,SI CITESC MONITORULSV IN FIECARE SEARA,DAR ASTA NU INSEAMNA CA AICI NU SUNT CHELTUIELI SAU CA AM BANI MAI MULTI CA ALTII....BEHHHH E ADEVARAT CU CATEVA SUTE IN PLUS FATA DE ROMANIA....DAR E MUNCA MEA ....SI SA RESPECTATI ASTA ....SI CAT PRIVESC FIGURLILE ALTORS PRIN SUCEAVA...E DE INTELES.....SA ISI SCHIMBE MENTALITATEA .....CA ALTFEL.....
14.   PT BUHA trimis de
( 5 iun 2008, 19:53:55
DUPA CE RUPI COADA LA SAPA CRED CA MAI ESTI IN STARE DOAR DE DAT LIMBI
15.   REVIN trimis de
( 5 iun 2008, 21:00:51
TOCMAI AM DESCOPERIT CA NEVASTA MEA M-A INSELAT DE M-A RUPT CAT AM FOST IN ITALIA. O SA POSTEZ MAI TARZIU NR. EI DE MOBIL IN CAZ CA VRETI SA MAI UMBLATI CU COADA SAPEI PRINTRE PICIOARELE EI CAT SUNT EU PLECAT.
16.   PT TOTI TARANII BESINOSI trimis de
( 5 iun 2008, 22:20:59
JEGOSILOR!!!LASATI-VA ACASA FIGURILE SI MARS LA MUNCA...CA DE ASTA ESTI DE LA TARA!NU VENI AICI SI-MI SPUNE CE BINE O DUCI CA NOI NU TE CREDEM STIM CA NUMAI PRASITUL E DE TINE!!!TACA-TI BOTUL ALA MURDAR CU BALIGA SI URINA DE LA VACA!
17.   Pentru cei ce nu stiu ce inseamna Italia trimis de
( 5 iun 2008, 23:07:40
eu sunt aici din 1993 am muncit din greu,au fost zile senine au fost si zile grele,dar m-am realizat cand vin in concediu in Romania salut si ajut pe toata lumea,nu am rupt coada la lopata cum cred altii de mai sus....am rupt volanul zi si noapte pentru 4 200 euro nu pt 3 euro.....chiar daca altora nu le convine din tara stiti ce....CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE!!!!!!!!!!!cine a fost puturos tot asa moare.....hai sa ne uitam fiecare in curtea noastra,si sa nu ne legam de viata nimanui sau sa ne bucuram cand trece prin necaz..de unde stim noi ca poate maine unul din noi v.a sari gardul??????
18.   Unde vezi tu ceva scris de pocaiti? draga Mio trimis de
( 5 iun 2008, 23:20:45
Esti cat se poate de subiectiv. Gandeste-te ca-i mic pruncu' asta. La 20 ani ce faceai tu si ce minte aveai tu? E mic saracu' si uite asa invata si el pe cocoasa lui din greseli. Frati romani nu judecati si nu veti fi judecati ca nu suntem drepti nici unul!
19.   Pt iulian trimis de
( 5 iun 2008, 23:56:56
Iuliane laso mai usor cu insultele k dak ai ajuns sa ai o situatie mai buna nu iti da si dreptul de a insulta oamenii de la tara. Vezi k poate si bunicii tai sunt de la tara...
20.   Pentru 5E trimis de
( 6 iun 2008, 00:43:09
ESTI UN OM FARA RATIUNE,UN NESIMTIT care la randul tau vei avea parte cu siguranta de o sotie care se va freca cu toti.....iar daca deja o ai tineo inchisa in colivie fraere,pentru ca si ea la randul ei va face cum ai facut tu....TE VA TRADA GARANTAT....numai daca te dai pe invers GAY GAY GAY numai asa o sa scapi,sa dai fundul si gurita sa-ti fie umplute cu........AI GRIJA FRAIERE.........
21.   VICOV LOVESTE DIN NOU! trimis de
( 6 iun 2008, 08:28:30
...IAR STIRI CU VICOVENI !

VOI CEI DIN VICOV CRED CA AVETI O PILA BUNA LA CEI DE LA MONITORUL SAU NU AVETI CU CE PLATI SPATIUL DE PUBLICITATE PENTRU COMUNA SAU "ORASUL" VICOV, SI VA DATI DE-A ROSTOGOLUL PRIN CURTILE OAMENILOR !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei