Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„La mustaţă”

Candidaţi care au fost la un pas să câştige primăriile din primul tur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La un pas de a fi primari din primul tur al alegerilor locale. În această situaţie se află mai mulţi candidaţi din judeţul Suceava, care mai aveau nevoie de un număr extrem de mic de voturi pentru a fi aleşi deja în funcţiile de primar din localităţile în care au candidat. Cei mai mulţi candidaţi care se află în această situaţie, şi care au intrat din nou în lupta electorală, sunt reprezentaţi ai PD-L Suceava. Este vorba aici despre candidaţii democrat-liberali din comunele Mănăstirea Humorului, Ostra, Capu Câmpului, Hârtop, Broşteni şi Moara.

Cel care a fost cel mai aproape de a câştiga primăria din primul tur este candidatul PD-L din comuna Hîrtop, Toader Grădinaru, care mai avea nevoie de doar şapte voturi pentru a-l devansa pe candidatul său din turul doi, social democratul Ion Hreţcanu. Tot de câteva voturi mai aveau nevoie şi Cătălin Tomasciuc din Mănăstirea Humorului (12), Gheorghe Cajvan la Capu Câmpului (11), Grigore Coperza din Ostra (10), Stelian Chirilă – Broşteni, şi Constantin Prodaniuc – Moara (80).

În aceeaşi situaţie s-au aflat şi candidaţii PNL din comunele Dorneşti şi Fundu Moldovei, care au pierdut „la mustaţă” primăriile din primul tur de scrutin, dar care au reuşit să se diferenţieze categoric de contracandidaţii săi. Este vorba despre Gheorghe Luţa, care mai avea nevoie de 11 voturi pentru a fi deja primar în Dorneşti, şi de Ion Tudor Zdrob, care dacă ar mai fi obţinut 39 de voturi ar fi fost ales primar în comuna Fundu Moldovei.

Nu în ultimul rând, trei candidaţi ai PSD au pierdut şansa de a câştiga primăriile din primul tur, fiind vorba aici despre Gheorghe Lesenciuc la Breaza, care mai avea nevoie de doar 12 voturi,  Dumitru Corjuc la Ipoteşti (60) şi Dragoş Jureschi la Pătrăuţi (80).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţi care au fost la un pas să câştige primăriile din primul tur.
 Vizualizări articol: 2045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Candidaţi care au fost la un pas să câştige primăriile din primul tur5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pdl trimis de
( 5 iun 2008, 11:52:00
bravo thomas felicitari

2.   Johnn trimis de
( 5 iun 2008, 12:27:20
daca iese tomastiuc la manastirea humorului, totul se va duce de rapa. A furat ca un hot caT A FOST VICEPRIMAR si acuma vrea sa fie primar, RUSINIE

NU ARE FATA DE PDL.
3.   Incompetenta lui Prodan trimis de
( 5 iun 2008, 13:37:55
Cei de la PDL au cistigat, dar ar fi fost o lupta mai stransa daca Prodan ar fi stiut sa gestioneze situatia altfel. Persoanele care si-au dat demisia sunt cele care ar trebuie sa conduca in continuare PNL-ul si cel care pleaca sa fie Prodan.
4.   Imagine trimis de
( 5 iun 2008, 13:45:49
priviti individul din imagine ce fata de betiv are , si vrea sa ajunga primar , dar lumea nu stie ce hoti sant toti acestia an frunte cu el cu SIMION si cu CARLAN , CUM VOR RECUPERA MIILE DE EURO CHELTUITE AN CAMPANIE................, rusine sa le fie mafioti ce sant
4.1  RE: Imagine trimis de
( 6 iun 2008, 10:46:24
esti nitel agramat mai zanfir,hot esti tu impreuna cu clica ramasa,mai avem putin si o sa vedem noi care sunt adevaratii mafioti.derbedeilor
5.   Dreptate si adevar trimis de
( 5 iun 2008, 14:58:38
Aveti dreptate dom. ZANFIR , si eu am multe semne de antrebare cu privire la aceste persoane cum ar fi : ce vor face cu groapa de gunoi? ce vor sa faca cu ferma nr. 4 ? , ce vor sa faca cu pamantul de la TINOASA ? , ori toate acestea si multe altele sant tinta lor ca sa le creasca veniturile, si sa se anbogateasca profitand de naivitatea multor cetateni din comuna care sau lasat cumparati cu o sticla de tuica si cu un kg. de zahar toate fiind puse antr-o galeata de doi bani , noi nu ne vom lasa si vom lupta cu palmele goale sa iasa adevarul la iveala asa cum este nu cum ar vrea altii sa ni-l exprime , succes tinerilor si mult noroc.
6.   Mafia trimis de
( 5 iun 2008, 16:58:38
se vede ca nu mai scriti de alegerile din com slatina sau aranjat lucrurile,pacat ca nu vrea sa scoata nimeni com slatina unde este si un sat gainesti uitat de lume de pe mainile mafiei,oamenii voteaza de frica prin multa mancare si bautura ca doar se vade nimeni nu ea masuri ca are relatii,sastai lausa sa indemni oamenii sa votezecu tine cea ce sa dovedit este jungla,dar se observa ca nu mai da nimeni importanta ce sa intimplat.
7.   Convingere trimis de
( 5 iun 2008, 17:06:27
M-am prezentat la toate alegerile , de cand votul e liber.Felicitari, astazi , celor ce au ,,castigat''.Am votat cu stanga , dar a castigat dreapta.Asta e viata.Respect alegerea electoratului si nu comentez.De acum incolo , insa , vom invata alta lectie , si anume ca , doctrina de dreapta nu ni se potriveste.De ce? Simplu , pentru ca nu toti suntem bogati , pentru ca dreapta e pentru acestia din urma.E adevarat, ca ne plac tuturor , cei care sunt bogati .Mai ales , cei care prin ,,mila'' rudelor din strainatate , primesc masini , case , ca ei primitorii, bietii , nu sunt in stare sa se descurce de la un salariu la altul.Cei care , isi cumpara masina sau casa in rate , sunt niste ,,fraieri'' , care nu ,,stiu '' cum sa se descurce , dar li se induce ideea ca fac parte din tagma bogatilor , deoarece , ,,sunt proprietari'' pe forme fara fond.In timp ce toata EUROPA este condusa de social-democrati , noi am ales dreapta.BRAVO , electorat roman .
7.1  RE: Convingere trimis de
( 6 iun 2008, 09:22:16
Draga alegatoare, Europa nu este condusa de social-democrati ci de Partidul Popular European, care are cele mai multe mandate in legislativul european si este o formatiune de centru dreapta, ca si PD-L, care este afiliat la PPE. Tu te superi ca proasta pe sat, pe electorat. Dupa tine cei care fac credite sunt fraieri. Tin sa iti amintesc ca creditul este "motorul economiei", dar pentru voi, fostii comunisti, lucrul asta nu va spune nimic pentru ca nu aveti cunostinta de economie de piata sau concurenta. Deci, informati-va, draga alegatoare, si nu mai postati aiureli.
8.   NESIMTIRE trimis de
( 5 iun 2008, 17:17:13
ASA ESTE , SI AN MOARA UNII OAMENI VOTEAZA DIN FRICA DE A NU FI CONCEDIATI DE CATRE CANDIDATUL "PRODANIUC" MARE PATRON FALIMENTAR CARE ARE DATORII CU CARUL SI NU STIE CUM SA MAI SCAPE DE ELE , GANDINDU-SE CA ODATA AJUNS PRIMAR VA VINDE NITEL PAMANT SI VA SCAPA DE DATORII , DAR EU VA ZIC CA DACA ACEST HOT NU VA IESI PRIMAR ASI VA PUNE LATUL LA GAT , SAU CUM SA NU VOTEZI CU EI CAND VINE DOCTORUL CARLAN SI ZICE UNUI BATRAN :VEZI CU CINE VOTEZI CA AI SA AJUNGI PE LA MINE LA SPITAL : , SI ATUNCI EU VA ANTREB , ACEASTA SE NUMESTE CAMPANIE ELECTORALA SAU CAMPANIE FORTATA?.
8.1  RE: NESIMTIRE trimis de
( 6 iun 2008, 12:04:52
mai fraiere un om de afaceri are credite la banca,si nu datorii,si in spatele acestor credite sunt garantii bancare asa ca ciocu mic ca spui numai timpenii,iar despre doctor numai de bine,din contra eu am toata stima,deoarece indiferent de situatie el ia ajutat,pe toti !!tu vorbesti de campanie fortata, dar toata mizeriile pe care le-ati spus despre candidatii pdl cu alea cum ramane?RUSINE IDIOTILOR,MAI AVETI PUTINTICA RABDARE,CA VIN AI NOSTRI CA BRAZII
9.   NESIMTIRE trimis de
( 5 iun 2008, 17:23:40
ASA ESTE , SI AN MOARA UNII OAMENI VOTEAZA DIN FRICA DE A NU FI CONCEDIATI DE CATRE CANDIDATUL "PRODANIUC" MARE PATRON FALIMENTAR CARE ARE DATORII CU CARUL SI NU STIE CUM SA MAI SCAPE DE ELE , GANDINDU-SE CA ODATA AJUNS PRIMAR VA VINDE NITEL PAMANT SI VA SCAPA DE DATORII , DAR EU VA ZIC CA DACA ACEST HOT NU VA IESI PRIMAR ASI VA PUNE LATUL LA GAT , SAU CUM SA NU VOTEZI CU EI CAND VINE DOCTORUL CARLAN SI ZICE UNUI BATRAN :VEZI CU CINE VOTEZI CA AI SA AJUNGI PE LA MINE LA SPITAL : , SI ATUNCI EU VA ANTREB , ACEASTA SE NUMESTE CAMPANIE ELECTORALA SAU CAMPANIE FORTATA?.
10.   Betivan trimis de
( 5 iun 2008, 19:42:25
PRODANIUC an doua cuvinte : un incult si fara minte , sau un taur arogant.
10.1  RE: Betivan trimis de
( 6 iun 2008, 10:54:19
care candidat din cei ramasi este mai incult mai tarane,vreti sa votati cu polonu,ca sa fie Moara iar ultima comuna din judet?
11.   Comentariu pus si pe obiectiv refuzat ca are limba trimis de
( 6 iun 2008, 01:21:09
prodan =comisioane de la locuinte cumparate pentru persoane cu dizabilitati =2ani primar in siret,rezultate:nimic pentru siret+penrru el escursii anglia .senator=rezultate 0 dar laude de sine cat incape ,el nu tine la oameni ,ii manipuleaza pana obtine ce doreste dupa care ii denigreaza sau ameninta si populatia judetului a simtit profitorul de conjucturi,rezultatul=9%!!!!!! nu profita si de noul primar al siretului dl,adrian popuiu ,un om deosebit ,ca sa obtii cine stie ce avantaje materiale de la un orasel deja saracit -apropo dl. senator ce investitie econmica ati realizat in siret de cand sinteti la putere,un investitor sa deschida o unitate de productie in orasul in care vati nascut? -nimic!!!!!!!!! 9%

12.   ALEGERI trimis de
( 6 iun 2008, 08:53:52
Easte foarte interesant modul in care unii dintre cetateni se lasa influentati in alegerea candidatilor pentru care voteaza.

Romania ,ar face un pas important spre normatitate daca cetatenii ei, in momentul votului s-ar gindii in primul rind la interesul personal fara a se lasa influentati prin toate mijloacele de manipulare.Politica trebuie facuta in interesul celor multi,numai asa se va produce progres real.Cetateanul este raspunzator in alegerea

modelului de societate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei