Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol pe şosea

Două maşini, căzute pe DN 17, într-o groapă de patru metri

Joi, 5 Iunie 2008 (16:43:18)
Două maşini, o Dacie şi un Chevrolet, au căzut, în noaptea de miercuri spre joi, într-o groapă de patru metri, făcută în timpul zilei, pe DN 17, în zona Ilişeşti, de mai mulţi muncitori care lucrau la amenajarea unui podeţ. Nefericitul eveniment s-a soldat cu rănirea uşoară a şoferilor, precum şi a unui pasager. Poliţiştii spun că groapa era semnalizată corespunzător. Prima maşină, o Dacia 1310, a ajuns în groapa cu pricina în jurul orei 00:10, pentru scoaterea autoturismului la faţa locului fiind trimise un echipaj de descarcerare şi un modul SIAMUD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. Din fericire, atât şoferul Daciei, Ioan C. (34 de ani), din comuna Ciprian Porumbescu, cât şi un pasager din maşina acestuia, Constantin A. (19 ani), din Ilişeşti, au suferit leziuni uşoare.Până la sosirea echipelor de intervenţie, însă, în groapa respectivă a ajuns un al doilea autoturism, un Chevrolet, condus de un tânăr din Gura Humorului (Marius B., 20 de ani). Şi acesta din urmă a fost rănit uşor, pompierii chinuindu-se mai bine de jumătate de oră să scoată maşinile din groapă, victimele fiind transportate la spital.„S-a asigurat acces rapid către victime, s-a acordat primul ajutor medical şi s-au luat măsuri de protecţie... s-au scos bornele de la baterie şi s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil”, a declarat Dan Baltaru, ofiţer în cadrul ISU Suceava.Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cele două accidente pot fi puse pe seama neatenţiei celor doi şoferi, groapa în care şi-au distrus maşinile fiind semnalizată corespunzător cu balize direcţionale şi bariere de ocolire.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două maşini, căzute pe DN 17, într-o groapă de patru metri.
 Vizualizări articol: 2925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Două maşini, căzute pe DN 17, într-o groapă de patru metri3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 5 iun 2008, 16:53:09
Se mai lucreaza la DN17 ? Cand o sa-l termine ?
2.   DN17 trimis de
( 5 iun 2008, 17:59:25
La pastele cailor.........sa vezi tu cum arata DN17 in zona mestecanis-vatra dornei-pasul tihuta, mai ales portiunea care strabate vatra dornei
3.   Eterna si fascinanta romanie trimis de
( 5 iun 2008, 20:27:05
un lucru facut tipic romaneste as vrea sa vad pedepsit un mare sef nu un muncitor
4.   Ipotenti trimis de
( 5 iun 2008, 22:36:24
Ministrul transporturilor ce face?Directorii lui ce fac?CEi de la judet ce fac?

Receptia lucrarilor ce face?

Noi,prostimea platim taxe pentru burtile lor si luxul lor!

Vai de noi,Romanie pe mainile cui ai fost data?
5.   Handicapatii!! de la drumuri si poduri!!! trimis de
( 5 iun 2008, 22:57:22
astea trebuiesc dati in judecata prosti handicapati ce izx-(...cica semnalizat drumu...mergi akolo sa vezi ce samnalizat e..ca nu e semnalizat de loc...un singur semn...cum pana mea pui doar un semn pentru o groapa..pod de 4 metri adancime??? astea-z nebuni...of...
5.1  RE: Handicapatii!! de la drumuri si poduri!!! trimis de
( 6 iun 2008, 07:29:35
1 nu e treaba celor de la drumuri si poduri ci a celor care il repara (si-ti spun sigur ca nu cei de la drumuri si poduri realizeaza acea lucrare)

2 degeaba e semnalizat , daca niste binevoitori distrug tot
6.   Ca la noi la nimenea trimis de
( 5 iun 2008, 23:46:32
o groapa de 4 metri sa fie semnalizata doar de 2 indicatoare ce rusine.......dar cu siguranta celor ce raspund de lucrare nu le este rusine,pentru ca ei dormeau linistiti in paturile lor,si apoi au luat ziua de la capat,fara a da socoteala pentru ce sa intamplat...........
7.   AICI trimis de
( 6 iun 2008, 08:35:53
AICI LUCRARILE DE PE AUTOSTRADA SUNT SEMNALIZATE CU CATEVA MILE INAINTE. IAR CAND AJUNGI CU MASINA INAINTEA ZONEI IN CARE SE EFECTUEAZA LUCRARILE ESTI ATENTIONAT DE FOARTE MULTE INDICATOARE SA OCOLESTI ACEA ZONA. OF!
8.   Dn-17 trimis de
( 6 iun 2008, 09:00:51
Lucrari de mintuiala, toarna asfalt dupa care vin si sparg si fac podete, praguri pe sosea unde daca nu reduci ai sansa sa-ti spargi baia de ulei, dar ii doare la basca, banii pentru campanii electorale au cotizat asa ca mai lucreaza vre-o 4 ani in doru lelii!!!!
9.   Pe timp de noapte drumul fara obstacole trimis de
( 6 iun 2008, 09:28:11
lucrari de felul acesta nu se lasa deschise peste noapte. este gresala celor care raspund de lucrare. drumul este drum, si nu poate fi semnalizat doar cu un indicator neiluminat la 50 metri pe timp de noapte. aceste pericole se semnalizeaza cu bariere, iluminatoare...sau chiar persoane. deci, cred ca asigurarea auto va da in judecata pe shefii lucrarii. Politia ar trebui sa se documenteze mai bine, in acesta situatie, pe timp de noate idicatoarele trebuie sa fie iluminate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei