Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ruşinos

Candidaţi de trei voturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polarizarea votului, dar şi alegerea neinspirată a aspiranţilor la fotoliul de primar au făcut ca în 14 localităţi din judeţ să existe candidaţi care au obţinut între trei şi zece voturi din comunităţile locale pe care voiau să le conducă. Printre aceştia se numără şi candidaţi ai unor partide cu pretenţii, precum PNL şi PRM.

Cea mai ruşinoasă înfrângere este, de departe, cea a candidatului PRM la funcţia de primar al comunei Berchişeşti, pensionarul Eugen Burdujoc, care nu a reuşit să obţină decât 3 voturi.

Tot la Berchişeşti, cu doar un vot în plus a obţinut şi candidatul PNL, Gheorghe Cioltan.

Cu cinci voturi se pot lăuda candidatul de primar al PNG din Zamostea, Corneliu Ştefancu, şi cel al PRM din Horodnic de Jos, Stelian Prelipceanu, acesta din urmă pensionar din industria minieră, actualmente cultivator de trandafiri.

Candidatul UDUR de la Brodina, Petru Poliec, a obţinut de la concetăţenii săi şase voturi, ca şi candidata PRM de la Ciprian Porumbescu, Alina Jaucă.

 

Diferenţă mare între câştigători şi codaşi

Constantin Vasilovici a fost candidatul PRM la Valea Moldovei şi a obţinut şapte voturi, la fel cu candidatul PNG din Vereşti, Dumitru Ţînţar, cel al PC din Moldova Suliţa, Mircea Murga şi cel al PNŢCD din Iacobeni, Vasile Rogojan.

Au ajuns la opt voturi candidaţii de primar ai PC din Iacobeni, Dumitru Mezdrea, cel al PNL din Ciprian Porumbescu, Nicolae Rosmentiuc, candidatul PRM din Gălăneşti, Constantin Chirilă şi cel al FDR de la Ostra, Aristide Popovici.

Tânărul pădurar Ionuţ Jucan, candidatul PRM de la Coşna, a avut nouă voturi, iar Dumitru Mîndrilă, candidatul PC de la Izvoarele Sucevei şi un candidat independent din Stroieşti au reuşit marea performanţă de a fi votaţi fiecare de câte 10 alegători.

În municipiul Suceava, cele mai puţine voturi, sub 250, au avut candidaţii PC, PNŢCD şi Partidului Verde, respectiv Florin Apetroaei 207 voturi, Petru Juravle 231 de voturi şi Ioan Alexandrescu 170 de voturi. Candidatul necunoscutului PNDC, Ovidiu Ilisei, a avut 310 voturi, iar cel al PNG, Mihaela Moroşanu, 670 de voturi.

Pentru comparaţie, Ion Lungu- PDL a întrunit 29.905 din voturile sucevenilor, Ovidiu Donţu, PSD- 6.007, Angela Zarojanu, PNL- 3.351, iar Ilie Niţă, PRM- 1.002.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţi de trei voturi.
 Vizualizări articol: 1502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Candidaţi de trei voturi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 5 iun 2008, 13:09:20
Nu ma pot abtine sa nu felicit conducerea PRM-ului formata din niste fosile inconjurata de niste profitori care au dus partidul spre desfiintare. Cu asa conducere asa rezultate, iar partidul va deveni o amintire. Daca ar avea bun simt toata conducerea PRM-ului in frunte cu basinosul de Acatrinei trebuie sa demisioneze in totalitate. Valoarea lor se reflecta in rezultatele obtinute la aceste alegeri. Pacat ca in partid mai sint si unele persoane de valoare dar nu pot accede spre virf din cauza profitorilor care le cinta in struna mapetilor. Spre desfiintare va ureaza un PRM-ist.
1.1  RE: Felicitari trimis de
( 5 iun 2008, 17:39:22
Cum sa demisioneze Acatrinei? O basina daca simte ca mai are si tot "lupta" pentru cauza partidului.... Bineinteles, avand langa el pe fosta fina si actuala sotie madam Coc (Capita).Fiind un partid de tot ****ul, un partid ce nu reprezinta nimic pe scena politica romaneasca, pentru mine este total de neinteles cum pot unii oameni cu pretentii de intelectual sa activeze alaturi de basinosul, nebunul si altii asemeni? Oare numai setea de putere si parvenire? Sau chiar este adevarat ca "cine se aseamana se aduna"...
1.2  RE: Felicitari trimis de
( 5 iun 2008, 20:42:32
adica madamme ,,bufnita,,
2.   PRM, PSD/PCR fac Romania de rusine. trimis de
( 5 iun 2008, 15:11:20
PRM, format din securisti, si limbaci de rasa a lui Ceausescu trebuie desfiintat cat mai curand. Dupa care urmeaza partidul de comunisti PSD/PCR.

Democratia adevrata nu se poate face cu fosilele astea comuniste sau cu puii lor care au fost formati(deformati) sa gandeasca in spirit comunist.

Cel putin PDL a intates ca trebuie facuta o schimbare radicala in doctrina, si au facut-o. Acesta este meritul lor pentru care si-au castigat pop.ularitaea.

Iar candidatii de 3 voturi au fost penalizati de public pentru ineficienta lor si a partidului din care fac parte.

3.   Tri(ne)bunul Vadim trimis de
( 5 iun 2008, 19:49:24
Lui Vadim (pacat de el ,ca nu-i prost)trebuia sa i se intimple asta mai demult,pentru ca el si PRMul lui au fost surogatele ce au tinut artificial ,pe scena politica ,locul unui partid nationalist ,in sensul bun al cuvintului,(cum le place unora sa-l eticheteze de parca ar putea fi si un nationalism ce ar putea dauna romanilor)ce nu avea voie sa se nasca dupa revolutie din teama de a nu eclipsa gastile de activisti si securisti,ce pina la urma au reusit sa duca de ripa tara asta.Cum sunt si PD-Laturile astea,aflate la a patra napirlire(FSN,PDSR,PD,PLD)desp care un naiv ca Briceag afirma ca "cel putin PD-L a inteles ca trebuie facuta o schimbare radicala in doctrina si au facut-o"! Au facut-o de oaie ,cum se spune,pentru ca "L" furat de la Liberali nu tine loc de doctrina si nici achizitiile marca Stolo,Raluca ,Bouleanu,Pelinel,Zarone si inca niste tradatori mizerabili,nu-i pot conferi calitatea de partid cu ideologie,ci doar aceea de gasca,plecata cu vidanja dupa voturi
4.   Candidati de 3 voturi trimis de
( 5 iun 2008, 20:50:48
nu e de mirare pt ca au obtinut 3 voturi, am vazut pe lista PNDC candidati cu 8 clase sau 10 cel mult, cata prostie (prostime); asta e...
5.   Mizeria FAULT trimis de
( 6 iun 2008, 08:20:52
Mizeria Fault il vede pe nebunul Vadim destept. Nu stiu dupa ce etalon masoara Mizeria desteptaciunea dar, dupa opinia multora Vadim este un om netrebuincios, un bandit notoriu, care se va duce la vale, precum magarul Paunescu si cenacul lui. Societatea de azi nu are nevoie de acesti dinozauri comunisti, ei sunt foarte daunatori tinerei generatii, creeaza confuzii...la fel la tine, mai jegule! Piei odata!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei