Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La conferinţa de presă a jucătorilor echipei naţionale

Majoritatea jurnaliştilor români au părăsit sala de conferinţe de la St. Gallen în semn de protest

Joi, 5 Iunie 2008 (18:45:07)

Majoritatea jurnaliştilor români acreditaţi la turneul final al Campionatului European au părăsit, miercuri, sala de la AFG Arena, în semn de protest faţă de întârzierea cu 64 de minute a conferinţei de presă a jucătorilor echipei naţionale, transmite trimisul MEDIAFAX.
  Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, prin intermediul UEFA, că începând cu ora 14.00 (13.00 ora locală) este programată, după antrenamentul de dimineaţă de la St. Gallen, o conferinţă de presă la care vor participa jucătorii Adrian Mutu, Cosmin Contra şi Daniel Niculae.

În momentul în care Adrian Mutu, însoţit de ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, au intrat în sală, majoritatea jurnaliştilor români s-au ridicat şi au părăsit sala de conferinţă de la stadionul AFG Arena, unde echipa naţională avusese programat un antrenament. În sala de conferinţe au rămas şi reprezentanţii presei străine, care s-au arătat miraţi de atitudinea colegilor români, aceştia filmându-i pe cei care părăseau sala.

Paul Zaharia a menţionat că întârzierea a fost cauzată de dorinţa selecţionerului Victor Piţurcă de a lucra suplimentar la antrenamentul care fusese programat de la ora 12.00 (11.00 ora locală).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Majoritatea jurnaliştilor români au părăsit sala de conferinţe de la St. Gallen în semn de protest.
 Vizualizări articol: 968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Majoritatea jurnaliştilor români au părăsit sala de conferinţe de la St. Gallen în semn de protest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde sunt jurnalistii d'antan? trimis de
( 5 iun 2008, 18:24:18
Sa nu fii parolist, sa nu fii punctual, evident ca denota lipsa de respect, impolitete etc. Dar jurnalistii care au reactionat asa cum se spune in articol ar fi trebuit sa se gandeasca la faptul ca nu erau invitati la Saftica sau la sediul FRF. E vorba, cred eu, de o situatie speciala (ajunul competitiei EURO 2008), care solicita masuri speciale (antrenamentul prelungit cu care s-a justificat Piturca). Problema este insa alta, iar acest caz poate fi extins si la alti subiecti ai mass-media din Romania, nu numai la sportivi, ci si la politicieni, demnitari, VIP-uri etc. La noi, 9 din 10 jurnalisti considera ca li se cuvine absolut totul, ei trebuie sa se traga de sireturi cu NUME de faima mondiala (de exemplu, baietandri si fetite, jurnalisti, desigur, i se adreseaza lui Gheorghe Hagi cu "Gica"), ei se bulucesc la palatul lui Becali ca sa duca la tipar 5 articole din doar 3 vorbe ale acestuia, ei spun: Bai, nea X! Viata ta sta in pixul meu, bai!
2.   Jurnalisti facuti la gradinita trimis de
( 5 iun 2008, 20:23:57
jurnalistii aia care au parasit sala de fapt nu sint jurnalisti ci niste frecangii care s-au plimbat prin Europa nitel cu fumuri de mari ziaristi.
3.   Da trimis de
( 6 iun 2008, 09:20:57
Este bine sa fie asa cei care au parasit sala, adica niste ...frecangii si nu ziaristi, pentru ca altfel n-as putea spune decat: iata cineva care il intrece in nesimtire, fudulie si prostie pe Piturca - jurnalistul roman. Care este in stare sa se supere ca razboiul, cutremurul, avalansa, puhoiul etc. au inceput mai devreme sau l-au facut sa astepte prea mult, politicianul isi permite sa fie alesul poporului fara sa-i ceara voie, savantul - sa stie ori sa faca inventii fara sa-l consulte, ministrul - sa faca pipi fara sa...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei