Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Autoturism răsturnat în intersecţia de la „Pedagogic”, după un impact violent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O tânără în vârstă de 19 ani care conducea un autoturism Daewo Damas a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina în mijlocul intersecţiei de la Ugira, din apropierea Colegiului Naţional Mihai Eminescu.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30, circulaţia din zonă desfăşurându-se cu greutate mai mult de jumătate de oră, până ce autoturismul rămas cu roţile în sus în mijlocul intersecţiei a fost ridicat şi scos în afara carosabilului.

Tânăra de 19 ani care conducea autoturismul Damas venea de pe strada care ajunge în intersecţie din zona serpentinelor. Maşina ei a intrat într-o coliziune violentă, din lateral, cu un autoturism Toyota, care se deplasa dinspre Autogară spre Zamca. Din impactul violent, autoturismul Daewo s-a răsturnat în intersecţie, în timp ce celălalt autoturism a ajuns pe trotuar, cu avarii în partea din faţă.

Şoferiţa din maşina care s-a răsturnat nu era în stare gravă, poliţiştii întocmind totuşi dosar penal pentru vătămare corporală.

Deşi au fost audiate părţile şi martorii, poliţiştii de la circulaţie nu reuşiseră încă, ieri seară, să se pronunţe cu privire la cine este vinovat de producerea accidentului, asta deoarece ambii şoferi susţineau că cealaltă maşină a forţat intrarea în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului. Cercetările în acest caz vor continua, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism răsturnat în intersecţia de la „Pedagogic”, după un impact violent.
 Vizualizări articol: 3534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Autoturism răsturnat în intersecţia de la „Pedagogic”, după un impact violent4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pizza trimis de
( 5 iun 2008, 11:11:26
de ce am impresia ca ala cu toyota a intrat pe rosu??? se grabea la o livrare, sa nu se raceasca pizza; cam fac ei raliu prin oras....
1.1  RE: Pizza trimis de
( 5 iun 2008, 12:04:09
E problema mare cu semafoarele! Cei care vin dinspre Pedagogic forteaza ROSU pt ca sta prea mult pe sensul ala. Dinspre Zamca circula mai rar masinile si cei dinspre Pedagogic stau 2 min de pomana!
1.2  RE: Pizza trimis de
( 5 iun 2008, 13:04:03
Asta cu toyota e maniac nu o data era sa provoace accidente grave dar acuma probabil a dat peste o fatuca care nu prea are experienta si i s-a infundat deci parerea mea e ca pizza boy a cauzat accidentul iar dispre autogara dupa ce ai trecut de turnu rosu drumul e mai bun si sigur a bagat talpa baietu...
2.   Semafoare trimis de
( 5 iun 2008, 11:19:25
Acolo e o problema cu semafoarele. Probabil cel ce venea dinspre serpentine a vrut s-o ia la dreapta, avand verde intermitent, chiar daca pe inainte era rosu. Dar vizibilitatea e foartea proasta dinspre serpentine spre autogara,trebuie sa intri bine in intersectie ca sa poti vedea ce vine din vale. O clipa de neatentie si... asta a fost. Ar trebui o oglinda acolo sau scoasa optiunea de verde intermitent.
3.   Accident trimis de
( 5 iun 2008, 11:25:28
ala cu toyota e de vina ca asa is astia de la livrari is smecheri ,fac raliu cand merg ,ala e vinovat sigur .....
3.1  RE: Accident trimis de
( 5 iun 2008, 11:35:27
Nu neg, dar la fel de posibil e ca Toyota sa fi avut verde venind din vale si sa fi intrat regulamentar in intersectie, iar Dumas-ul sa nu-l fi vazut, pentru ca e foarte proasta vizibilitatea. Stau in zona si circul des pe acolo - stiu ce spun.
4.   Fk trimis de
( 5 iun 2008, 11:33:44
cei de la livrari ,mana, tare! tre facut ceva si o masura ar fi aut! dca incalca regula circulatiei.

5.   Culori trimis de
( 5 iun 2008, 11:55:45
scrieti ca sa va aflati in treaba.daca livreaza papita gata e vinovat.cu siguranta nu ar fi venit dinspre autogara cu viteza aia daca nu avea verde.cum bine ati remarcat vizibilitatea este foarte proasta si nu cred ca ar fi riscat sa stea fara servici pina la repararea masinii.
5.1  RE: Culori trimis de
( 5 iun 2008, 16:42:33
Cred ca esti inafara problemei.Placintarii si astia cu pizza si-au luat permisul pe burti cu mancare date politistilor Acu cativa ani era un cretin pe o duba a lui Melibeea-KEK parca,mergea ca un sinucigas.L-au urmat cu succes cei de la La Primavera,Nick & Nick....Asta sigur e tolomacul de la La Fitze!
5.2  RE: Culori trimis de
( 5 iun 2008, 19:05:36
tolomac netolomac tu tot papagal ramii.si chiar nu am nici o legatura cu LA FITZE.

sa auzim de bine fraiere.
5.3  RE: Culori trimis de
( 6 iun 2008, 10:30:01
Nu daca livreaza pizza e automat vinovat, dar sansele cresc. Sunt sofer si ii vad cum merg in trafic (taie calea, forteaza intrarea in intersectii, nu acorda prioritate - la ei se cheama ca se strecoara - doar ca sa ajunga cat mai repede) . Nu de multe ori mi-au taiat calea, ba mai mult erau sa ma calce si pe trecerea de pietoni.

Cat despre venitul cu viteza daca ai verde dispre autogara - se prea poate sa fi avut verde, dar intrebarea e cate secunde mai avea pentru verde? Ca doua secunde plus galbenul cand tu esti la 100 de metri de semafor - bunul simt iti spune sa stai linistit si sa il prinzi urmatorul verde, nu sa accelerezi.

Ar trebui sa le dea scutere - asa nu ar mai trebui sa isi faca griji de intersectii aglomerate si timp pierdut in trafic si nici restul (soferi si pietoni) nu ar mai avea grija sa fie calcalti sau loviti de ei.
6.   Adevarul trimis de
( 5 iun 2008, 12:48:07
fratilor ! cand vii dinspre autogara , cand ai verde tine doar 10 secunde. Venind din jos si vezi ca e verde bagi cox sa-l mai prinzi pe verde ceea ce nu se prea intampla , asa ca vinovatul 100% e pizza boy ca astia conduc de belea...camicazeeeee
7.   Pizza boy trimis de
( 5 iun 2008, 14:18:55
O cunosc pe fata care a avut accident si va pot spune ca este o soferita atenta (poate chiar prea atenta). nu ar fi fortat cu siguranta intrarea in intersectie.

Pizza Boy e cel vinovat. nu e prima oara cand intra in intersectii ca nebunii.
8.   ... trimis de
( 5 iun 2008, 15:42:41
Daca soferita era incepatoare (la 19 ani), si avea lamaia pe parbriz, atunci vinovat este soferul ce conducea Toyota. Marlanii mai practica chestii din astea cu incepatorii. Chiar daca nu avea lamaia este imposibil sa nu vezi cine conduce cealalta masina, si daca o vezi ca e fata si tanara, atunci incetinesti putin pentru ca nu stii ce experienta are soferita respectiva.
9.   Propunere trimis de
( 5 iun 2008, 16:38:44
Am o propunere catre serviciul de circulatie. Sa scoata in trafic o masina capcana, cu o soferita tanara la volan si cu semnul de incepator. Sa vada cum este tratata in trafic, cat de des este claxonata si cati ii taie calea.

Este curios de vazut cati soferi care sunt opriti in spatele acestei masini la un semafor in panta, lasa distanta mai mare fata de masina capcana (cand vezi unul cu lamaia la semafor, in panta, lasi distanta mai mare pentru ca nu stii daca respectivul nu o scapa in spate).

La fel de vazut si cati o lasa sa intre prin intersectii.

A se pune accent pe taximetristi, pe cei care livreaza mancare, pe agentii de vanzari, etc.
10.   Fata, incepatoare, n-are importanta trimis de
( 5 iun 2008, 16:59:35
nu e singurul deliver de pizza care ar conduce ca un nebun. problema e ca marea majoritate trece pe galben la semafor, fortandu-l astfel. si daca mai pui la socoteala si viteza, pai rezulta tamponare. sunt semafoare la care sa fii idiot sa te bagi pe galben, iar altele la care galbenul tine destul de mult. ideea e sa treaca fiecare cand ii vine randul, si anume la VERDE. treci pe galben in momentul in care nu poti opri in siguranta sau daca prin franare ramai in mijlocul intersectiei, incurcand traficul. nicidecum sa accelerezi ca nebunul cand vezi galben ca sa treci. si mai sunt si pietonii care trec imediat. de exemplu la semaforul de la curcubeu. daca treci pe galben fortat, prinzi la pietoni verde iar ei se baga, nici nu se asigura dobitocii, parca nici nu ar fi viata lor.
10.1  RE: Fata, incepatoare, n-are importanta trimis de
( 5 iun 2008, 18:57:24
eu sunt si pieton dar si sofer, nu inteleg de ce sunt dobitoci cei care trec pe trecerea de pietoni atunci cand au verde. NU noi cei implicati in trafic suntem vinovati ci cei care nu regleaza bine semafoarele. Cat despre accident...adevarul il stiu doar ei si martorii,noi nu putem decat sa presupunem.
11.   Curcubeu trimis de
( 5 iun 2008, 17:23:09
e adevarata faza de la curcubeu.
12.   :) trimis de
( 5 iun 2008, 18:51:17
laughing))))))
13.   Curierul e sigur vinovat trimis de
( 5 iun 2008, 19:22:59
Atentie si la pocaitii aia cu VW lupo culoare verde de la pizzeria pocaitilor din burdujeni, ei sunt urmatorii care vor provoca pagube soferilor linistiti.
13.1  RE: Curierul e sigur vinovat trimis de
( 6 iun 2008, 13:34:56
Ia zis ma pe unde circuli de obicei si cum te imbraci ca sa te calc eu!!!
14.   Pt unu care nu mai poate din cauza pocaitilor trimis de
( 5 iun 2008, 21:46:15
poate urmatorul peste care o sa dea astia ai sa fii tu asa ca ai grija:)
15.   Sus cu ALEXX trimis de
( 6 iun 2008, 10:39:51
eu zic ca ALEXX e singurul care are dreptate,el stie cel mai bine,trebuie sa-i dati dreptate,el e un om respectat in suceava cat si in bucuresti,asa sa fie cum spune el..........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei