Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scor strâns

La Broşteni, trei voturi au dus la turul doi la primărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai strâns scor în lupta pentru un mandat de primar s-a înregistrat în judeţul Suceava în oraşul Broşteni, unde cei doi candidaţi care au ajuns în turul doi, Marcel Păuşeriu, PSD şi Stelian Chirilă, PD-L, au fost despărţiţi de doar trei voturi, în favoarea primului.

Aceleaşi partide au obţinut un scor strîns şi la Mitocu Dragomirnei, de data aceasta candidatul PD-L, Dănuţ Solcan, având un avantaj de 7 voturi în faţa candidatului PSD Viorel Reziuc.

La Crucea, candidatul PNL, Dorin Rusu, a obţinut cu 17 voturi mai mult decât candidatul PSD Constantin Bîrgăoanu, cu care se va întâlni din nou în turul doi.

Lupta PSD-PD-L la Suceviţa, între Ioan Onufrie şi Aurel Corjîn, s-a tranşat la 21 de voturi în favoarea PSD, iar la Grăniceşti candidatul PSD Gheorghe Nuţu a avut un avantaj de 24 de voturi în faţa candidatului PNL Sorin Simionese.

 

Din nou faţă în faţă, în 15 iunie

La Moldoviţa, candidatul PD-L Traian Iliesi a avut cu 37 de voturi mai mult decât contracandidatul său de la PSD, Nicolae Chiforec, la fel ca şi la Brodina, unde vor merge în turul doi Ilie Haleţă, de la PSD, şi  Vasile Popescu de la PD-L.

Electoratul din Izvoarele Sucevei a dat candidatului PD-L, Mihail Mehno, cu 38 de voturi mai mult decât candidatului PNG, Ioan Habur. Tot diferenţe mici s-au înregistrat la Horodniceni- 46 de voturi în favoarea candidatului PNL, Neculai Florea, în competiţie cu Dumitru Matei de la PSD, la Muşeniţa- 55 de voturi avans pentru candidatul PSD Filip Niculaev, în faţa lui Gheorghe Iftimie de la PD-L, la Iacobeni, unde Angelica Fădor, PD-L, a avut 58 de voturi în plus faţă de candidatul PSD Ciprian Stoleru şi la Cîrlibaba, unde Ilie Tironeac de la PSD, a avut cu 63 de voturi mai mult decât Gabriel Danciu, de la PD-L.

În municipiul Vatra Dornei, candidatul PNL, Ioan Moraru, l-a depăşit cu doar 47 de voturi pe candidatul PSD Ilie Boncheş.

În toate aceste localităţi, lucrurile se vor tranşa în cel de-al doilea tur de scrutin, în data de 15 iunie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Broşteni, trei voturi au dus la turul doi la primărie.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
La Broşteni, trei voturi au dus la turul doi la primărie3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei