Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cinci reguli pentru o relaţie reuşită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu toţii suntem conştienţi de faptul că nimic nu merge bine de la sine. Într-o relaţie, este nevoie ca ambii parteneri să se implice pentru buna funcţionare a acesteia. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să menţineţi armonia în cuplu.

 

Acceptaţi-vă propriul corp.

Toate avem complexe, dar nu serveşte la nimic să vorbim despre ele. Să nu vă închipuiţi că frazele de genul „Nu-mi privi burtica! Ştiu că m-am cam îngrăşat, dar de mâine mă voi duce la sală” sau „Ştiu că am sânii mici, dar cu un sutien Wonderbra par mai mari” sunt excitante pentru un bărbat.

Partenerul de viaţă nu este nici cea mai bună prietenă şi nici psihologul dumneavoastră. Într-o situaţie ca aceasta, rolul bărbatului nu este acela de a vă consola. Încercaţi să vă puneţi în locul lui.

Cum aţi reacţiona dacă aţi avea în faţa dumneavoastră un partener care nu încetează să se denigreze şi să se lamenteze de defectele sale? Nu ar fi deloc o situaţie plăcută. Dacă el este împreună cu dumneavoastră acest lucru înseamnă că îi placeţi. Aşadar, încetaţi să vă mai plângeţi şi să îi atrageţi atenţia asupra defectelor dumneavoastră. Cu cât vă veţi simţi mai bine în propriul corp cu atât veţi putea profita mai mult de momentele de intimitate.

Cel mai bine este să urmaţi sfatul actriţei americane Sharon Stone. „Nu este o noutate. În momentul crucial, bărbaţii se gândesc la orice altceva, dar nu la celulita partenerei. Atunci, nu credeţi că este cazul să fiţi mai relaxate?”, a spus vedeta într-un interviu.

 

Lăsaţi-l să vă privească.

În cazul bărbaţilor, dorinţa are legătură cu stimulii vizuali. Atunci, de ce să-l privaţi de această plăcere? Lăsaţi lumina aprinsă sau aprindeţi câteva lumânări şi lăsaţi-l să vă admire. Adoptaţi poziţii cât mai provocatoare şi mişcaţi-vă cât mai senzual. Nu închideţi ochii. Jocul privirilor este cât se poate de excitant.

 

Aflaţi-i punctele sensibile.

La fel ca şi în cazul femeilor, şi domnii au numeroase zone erogene care nu trebuie neglijate. Important este să le cunoaşteţi şi să le exploraţi cât mai bine. Sărutările, mângâierile, muşcăturile, gâdilatul sunt câteva dintre modalităţile prin care vă puteţi „răsfăţa” partenerul. Buzele, gâtul, urechile sau sfârcurile sunt şi în cazul bărbaţilor adevărate izvoare de plăcere. .

 

Exprimaţi-vă mai mult.

Secretul funcţionării unei relaţii constă în exprimarea propriilor dorinţe şi plăceri. Nu vă feriţi să-i împărtăşiţi partenerului de viaţă ce vă place şi ce nu. Încurajaţi-vă iubitul să acţioneze şi manifestaţi entuziasm atunci când el este receptiv la dorinţele dumneavoastră. Evitaţi însă să-i daţi ordine, deoarece un astfel de comportament ar putea duce la un adevărat blocaj în comportamentul lui. Limbajul dumneavoastră trebuie să fie adaptat în funcţie de caracterul partenerului.

 

Luaţi iniţiativa.

Adesea bărbaţii sunt cei care iau iniţiativa şi fac primul pas. Mulţi şi-ar dori însă ca doamnele să aibă mai mult curaj. Şi domnii au nevoie să se simtă doriţi. Nu trebuie decât să-i aruncaţi o privire provocatoare, să-i trimiteţi un SMS picant, să-l mângâiaţi în timp ce priveşte la televizor. Aceste mici gesturi pot avea efecte miraculoase.

Important este să ştiţi să alegeţi momentul bun pentru a prelua iniţiativa. Dacă tocmai s-a certat la telefon cu un coleg de serviciu sau dacă priveşte finala Cupei Mondiale de Fotbal este mai bine să-l lăsaţi în pace, nu este momentul unor gesturi de tandreţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci reguli pentru o relaţie reuşită.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci reguli pentru o relaţie reuşită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei