Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mai 2010 - Anul XV, nr. 124 (4415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, la duel, la emisiunea "Bailando por un sueno International"

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă au fost trimişi la duel în emisiunea "Bailando por un sueno International", după ce, iniţial, s-au clasat pe poziţia a doua, la ediţia de duminică a concursului televizat, informează Pro TV.

După ce în ediţia de duminică, în urma "celui mai bun tangou al serii", aşa cum l-au descris cu toţii, şi a unui merengue plin de dinamism, Laura şi Bogdan s-au clasat pe locul al doilea în concurs, joi, ei au aflat că producătorii i-au trimis din nou în duel.

Una dintre echipele condamnate la duel, cea a Angliei, a făcut contestaţie în urma ediţiei de duminică, invocând că reprezentanta Argentinei a depăşit numărul admis de prize, mai precis trei, şi astfel producătorii au decis renumărarea prizelor din toate dansurile. Fără ca acesta să fie considerat un criteriu de intrare în duel, producătorii au decis ca şi Argentina, dar şi România, care au fost găsite cu câte patru prize în dansuri, să fie penalizate cu câte 8 puncte.

Se pare că şi în rândul juraţilor decizia în ceea ce priveşte prezenţa României în acest duel a fost controversată, mai ales că toţi au considerat că Laura şi Bogdan au realizat cel mai bun tangou al ediţiei de săptămâna trecută, ceea ce ar trebui să-i ţină pe locul al doilea, acolo unde i-au plasat notele date de ei.

Aşadar, în ediţia de duminică, în lumina ultimelor decizii şi punctaje, duelul se va da între patru perechi - Anglia, SUA, Argentina şi România -, iar una dintre ele va părăsi concursul. De-a dreptul şocaţi de veste şi epuizaţi din cauza repetiţiilor îndelungate programate peste noapte, Laura şi Bogdan sunt nevoiţi să înveţe pentru duminică trei dansuri, nu două aşa cum ştiau cu o zi înainte: salsa cabaret, dans în apă, dar şi rock 'n' roll pentru duel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, la duel, la emisiunea "Bailando por un sueno International".
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, la duel, la emisiunea "Bailando por un sueno International"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei