Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 302 (8526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În trafic

Băut și fără permis, a fugit de poliție deși un cauciuc al mașinii avea pană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Urmărire în miezul nopții pentru prinderea unui șofer care nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor. S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, pe DJ 208B, între Siminicea și Dumbrăveni. Un echipaj de poliție care patrula prin zonă a observat două mașini staționate, din care una avea pană la un cauciuc. Lângă cele două mașini, ambele marca VW, una Golf și cealaltă Passat, se aflau o femeie și un bărbat, cel din urmă în evidentă stare de ebrietate. Polițiștii s-au oferit să-i ajute, dar femeia a spus că se vor descurca. Oamenii legii au plecat de acolo, dar pentru că aveau suspiciuni că bărbatul s-ar urca băut la volan au făcut cale întoarsă.

Suspiciunile s-au adeverit, iar polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase și le-au cerut șoferilor să tragă pe dreapta. Inițial, ambii șoferi au oprit, dar în momentul în care era legitimat șoferul de pe VW Golf, cealaltă mașină, care avea pană, a demarat în trombă. S-a plecat în urmărire de mai mulți kilometri, iar după ce șoferul a ajuns în câmp, după cimitir, a abandonat mașina și a fugit pe jos. A fost ajuns și încătușat și apoi, cu ocazia cercetărilor, le-a spus polițiștilor că a consumat băuturi alcoolice și nu are nici permis.

Într-adevăr, din verificări a rezultat că bărbatul în vârstă de 30 de ani, din Siminicea, avea permisul de conducere anulat. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care șoferul a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Acum, bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Pentru că mașina îi aparținea soției, și aceasta s-a ales cu dosar penal și este cercetată pentru infracțiunea conducerea unui vehicul fără permis de conducere (sub forma încredințării).

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis, a fugit de poliție deși un cauciuc al mașinii avea pană.
 Vizualizări articol: 1694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis, a fugit de poliție deși un cauciuc al mașinii avea pană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei