Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 302 (8526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi șoferi botoșăneni care mergeau spre Vatra Dornei au ieșit pozitivi la consum de droguri

Duminică, 24 Decembrie 2023 (12:47:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi botoșăneni opriți de polițiști în timp ce se deplasau la volanul a două autoturisme BMW, în tandem, având destinația Vatra Dornei, au ieșit, ambii, pozitivi, la substanțe psihoactive, alegându-se cu dosare penale și pierzându-și dreptul de a conduce autovehicule.

S-a întâmplat sâmbătă dimineață, în jurul orei 9.15, când un echipaj de la Compartimentul Rutier Gura Humorului acționa în control trafic pe DN 17, pe raza satului Bucșoaia.

Echipajul a oprit două mașini BMW ( Un BMW X5 Drive și un BMW Gran Turismo) cu numere de Botoșani.

Șoferilor le-au fost verificate documentele și au fost anunțați că are loc o acțiune de control în cadrul căreia vor fi verificați și cu aparatele etilotest și DrogTest.

Prima mașină era condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Lozna, Județul Botoșani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat (alcoolemie infimă, la limita erorii), dar în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii de prezență a substanțelor psihoactive.

Al doilea șofer, consătean cu primul, în vârstă de 31 de ani, a ieșit cu alcoolemie 0 dar la fel ca la primul DugTestul a detectat prezența unei substanțe psihoactive.

Chiar dacă acest test nu este probă în dosarul penal, conform procedurilor, cei doi au fost conduși la spital, pentru recoltarea de probe de sânge și urină iar pe numele lor s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”.

• Peste 250 de polițiști vor fi în stradă de Crăciun 

Cu privire la acest caz, comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a transmis:

”Au fost eliminate riscurile rutiere asociate unor accidente grave și au fost dispuse măsurile procedurale prin unitatea de parchet competentă. Polițiștii suceveni atrag încă o dată atenția asupra pericolelor conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise și fac apel la toți șoferii sa conștientizeze efectele unor astfel de comportamente iresponsabile. Pe toată perioada Sărbătorilor de Crăciun peste 250 de polițiști sunt în stradă și vor dispune toate măsurile pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi șoferi botoșăneni care mergeau spre Vatra Dornei au ieșit pozitivi la consum de droguri.
 Vizualizări articol: 2476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Doi șoferi botoșăneni care mergeau spre Vatra Dornei au ieșit pozitivi la consum de droguri3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei