Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 302 (8526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Ne pasă! Vă suntem alături!”

30 de familii necăjite cu mulți copii, dar și bătrâni singuri și bolnavi au primit daruri de la voluntarii ATOS

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

30 de familii necăjite cu mulți copii, bătrâni singuri și bolnavi din comuna Mușenița, cu satele Climăuți, Baineț, Vicșani, Băncești și Vășcăuți, localități aflate la frontiera României cu Ucraina, unde trăiesc ortodocși români, ucraineni și ruși, au primit alimente din partea tinerilor voluntari din cadrul Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS).

Tinerii continuă Campania „Ne pasă! Vă suntem alături! Cu noi este Dumnezeu!”, ajunsă la a IV-a ediție, prin care duc bucurie și daruri oamenilor nevoiași. „E tradiție ca înainte de Nașterea Domnului și înainte de Învierea Domnului, tinerii noștri voluntari să cutreiere comuna Mușenița. Pe lângă daruri, tinerii au colindat și au vestit Nașterea Domnului acestor oameni cu inimă mare. Cu toții am simțit ca o rugăciune lacrimile lor, pentru că cineva le-a călcat pragul casei, i-a colindat și le-a adresat o vorbă bună. Dar mare de la Dumnezeu este ajutorul... să ajungi la peste 90 de ani și să poți încă merge, să vorbești clar, să fii lucid și să mai ai forța să zâmbești. Ne-am bucurat și noi alături de ei. A fost minunat”, a spus pr. Justinian-Remus A. Cojocar, inițiatorul acțiunii și coordonatorul ATOS.

Un moment deosebit de emoționant a fost, spun voluntarii, și „reîntâlnirea cu doamna Geanina și cu cei trei copilași care locuiesc astăzi într-o căsuță nouă, cu bucătărie și baie. Se bucură și de o fântână care a dat apă din belșug și în zilele de secetă mare. Dacă vă aduceți aminte, în urma apelului nostru, un om mare, Ciprian, alături de alți oameni inimoși, a făcut această minune pentru familie, cu ajutorul și rânduiala Bunului Dumnezeu”.

Campania de ajutorare din această zonă de țară s-a inițiat în anul 2020, alături de Maria Cernovschi și oamenii ei de bine din zona Rădăuți – Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 30 de familii necăjite cu mulți copii, dar și bătrâni singuri și bolnavi au primit daruri de la voluntarii ATOS.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30 de familii necăjite cu mulți copii, dar și bătrâni singuri și bolnavi au primit daruri de la voluntarii ATOS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei