Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 302 (8526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei accidente unul după altul provocate de tineri de 20-21 de ani la volan

Sâmbătă, 23 Decembrie 2023 (13:28:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri noapte, în interval de câteva ore, s-au înregistrat trei accidente rutiere, mai mulți tineri ajungând la spital.

Se remarcă și faptul că în toate cele trei accidente rutiere la volan se aflau șoferi foarte tineri, cu vârste de 20-21 de ani.

Lipsa de experiență la volan, graba și oboseala au fost cauzele accidentelor din noaptea de 22 spre 23 decembrie. Ca să subliniem și o parte pozitivă, aceste accidente nu s-au soldat cu răniți grav iar tinerii de la volan era ”curați” privind alcoolemia.

Primul accident a avut loc vineri seară, în jurul orei 21.15, când printr-un apel la 112 s-a anunțat că este o mașină răsturnată pe raza comunei Ilișești, spre Gura Humorului. La fața locului au fost găsite trei tinere. Una din ele a suferit un atac de panică, dar ulterior a refuzat transportul la spital.

Din cercetări a rezultat că la volanul autoturismului Opel a fost o tânără în vârstă de 20 de ani, din aatul Stamate, comuna Fântânele, care, în timp ce conducea pe direcția de la Gura Humorului spre Ilișești, în curbă, a pierdut controlul asupra mașinii, care a ieșit în decor prin stânga și s-a răsturnat pe o parte, în șanț.

Al doilea accident s-a produs vineri noapte, în jur de ora 23.00, pe șoseaua de centură a Sucevei. Un șofer în vârstă de 21 de ani, din Pătrăuți, în timp ce conducea un VW Golf, pe centura Sucevei, direcția dinspre Zidul Morții spre E 85 Suceava – Siret, s-a angajat fără a se asigura în depășirea unui autovehicul cu remorcă din fața sa, intrând în coliziune frontală cu un BMW condus din sens opus de un tânăr de 19 ani, din Dolhasca. În urma impactului, autoturismul WV a fost proiectat cu partea dreapta în lateralul autoutilitarei din față, a cărui remorcă s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, au fost răniți ușor șoferul autoutilitarei cu remorcă și o fată pasageră în VW.

Un al treilea accident, și cel care putea avea cel mai ușor consecințe fatale, s-a produs în jurul orei 4.30 din noapte, tot pe DN 17, între Șcheia și Stroiești.

Din cercetările poliției rezultă că un șofer în vârstă de 20 de ani, din satul Gura Solcii, comuna Grănicești, la volanul unui VW Passat, cu care rula pe direcția Șcheia spre Stroiești, a adormit la volan, mașina intrând brusc pe sens opus iar de aici în coliziune cu un podeț.

În mașină se aflau trei bărbați, din aceeași familie, toți fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Din fericire, cei trei nu aveau leziuni grave și nu au rămas internați.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente unul după altul provocate de tineri de 20-21 de ani la volan.
 Vizualizări articol: 2697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei accidente unul după altul provocate de tineri de 20-21 de ani la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei