Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 302 (8526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Distrasă de un mesaj de pe telefon, a intrat cu mașina într-un stâlp, pe Calea Unirii din Suceava

Marţi, 26 Decembrie 2023 (12:57:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, în dimineața primei zile de Crăciun, în urma unui accident produs pe porțiunea de coborâre dintre Centru și zona Grup școlar, pe artera principală a municipiului Suceava.

Tânăra era la volanul unui VW Polo și aparent inexplicabil a pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind în decor prin dreapta, unde mașina s-a lovit violent de un stâlp. Accidentul s-a produs în jurul orei 10.20 iar pompierii militari ajunși de urgență la locul accidentului au găsit-o pe tânăra de la volan în stare de inconștiență.

Șoferița suferise un traumatism cranian și unul de coloană cervicală, era confuză, dar după ce a ajuns la spital starea acestuia se stabilizase.

Așa au putut polițiștii sta de vorbă cu tânăra și afla cauza probabilă a accidentului.

Tânăra ar fi fost distrasă de un mesaj de pe telefonul mobil iar privirea aruncată în telefon (coroborată probabil și cu lipsa de experiență în condus) a făcut-o să piardă controlul asupra mașinii.

”O tânără în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Vw Polo, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, dinspre Centru înspre cartierul Burdujeni, având posibil preocupări de natură a-i distrage atenția – telefon mobil, a pierdut controlul direcției și s-a izbit într-un stâlp de iluminat situat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a sensului său de mers”, rezultă din ancheta polițiștilor rutieri.

 

Din cauza stării în care se afla, tânăra nu a putut fi verificată pe loc cu aparatul etilotest dar la spital i s-au recoltat conform procedurilor probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava.

• Două accidente la rând în Suceava din cauza telefoanelor

Cu o zi înainte de acest accident, pe 24 decembrie, un alt accident produs în zona Brădet din municipiul Suceava a avut aceeași cauză.

Din cercetările poliției a rezultat că un șofer în vârstă de 35 de ani, din Pătrăuți, la volanul unui autoturism Kia, cu care rula pe strada Mitropoliei din Suceava, ajuns la intersecția cu strada Brădetului, a efectuat viraj la stânga iar la intrarea pe strada Brădetului a pătruns inexplicabil pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu un Mercedes Benz condus regulamentar de o tânără de 20 de ani.

Și în acest caz, pătrunderea inexplicabilă pe sens opus a avut loc din cauză că șoferul era atent la telefon.

În urma accidentului, cei doi copii minori ai șoferului care a pătruns pe contrasens au fost răniți, din fericire nu grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Distrasă de un mesaj de pe telefon, a intrat cu mașina într-un stâlp, pe Calea Unirii din Suceava.
 Vizualizări articol: 2723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Distrasă de un mesaj de pe telefon, a intrat cu mașina într-un stâlp, pe Calea Unirii din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei