Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 288 (8205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanțe

Două profesoare din Fălticeni, nominalizate la Gala Premiilor Revistei Cariere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesoarele Dana Anton şi Anca Şoldănescu de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni au fost nominalizate la cea de-a 20-a ediţie a Galei Premiilor Revistei Cariere, la secţiunea „Arhitecţii viitorului” – Premiu pentru iniţiative care facilitează accesul copiilor la resurse digitale. Vor fi acordate 13 Premii de Excelenţă, dintre care la şase decizia vine în urma votului: Lider cu viziune, Antreprenor în România, Viitorul începe azi, Medici pentru România, Cum laude - arta la superlativ, Arhitecţii viitorului. Celelalte şapte premii sunt acordate onorific de către Revista Cariere: Lider autentic, Liderul viitorului, Fides – mândria de a construi împreună, Impact – uniţi în fapte bune, Legături durabile, Ambasador pentru viață, În slujba oamenilor. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin vot online. Potrivit organizatorilor, la Gala Cariere 2022 – ”Rescriem viitorul cu oameni care ne inspiră”, care va avea loc pe 13 decembrie, sunt nominalizate personaje inspiraţionale, revoluţionare ori de notorietate, care s-au remarcat prin viziune şi care şi-au lăsat amprenta asupra societății şi mediului de business.

Pe 1 Decembrie 2022, de Ziua Națională, profesoarele Dana Anton şi Anca Şoldănescu au marcat un an de la inaugurarea primei clase SMART pe care au realizat-o la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni. Exclusiv cu sprijin din mediul privat, acestea au reuşit într-un an să realizeze prin intermediul Asociaţiei „Educaţie, Joc, Sens” şase proiecte SMART educaţionale: au reamenajat şi dotat cu aparatură digitală patru clase, au creat un Laborator de engleză tematic („English Lab”) şi un Laborator de robotică.

Câştigătorii vor fi desemnați pe baza votului online, iar cei care vor să le sprijine trebuie să intre pe următorul link pentru a vota: https://www.galacariere.ro/vot/#btn_start . Nu este obligatoriu să votezi la toate categoriile, poți selecta „Înainte” și mergi direct la ultima categorie, „Arhitecții viitorului”, unde sunt nominalizate cele două profesoare din Fălticeni.

La aceeaşi categorie sunt nominalizate conf. univ. dr. Andreea Paul, creatoarea conceptului de Smart Lab, şi prof. dr. Adina Romanescu, directorul Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, care promovează conectarea la societatea inteligentă.

Haideți să le arătăm respectul și recunoștința noastră celor două profesoare din Fălticeni pentru proiectul clase SMART de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni și „pentru puterea de a introduce schimbarea în bine cu atâta forță constructivă și energii pozitive”, după cum a remarcat Bogdan Baciu, managerul comercial al Centrului medical Emerald,fost elev al celor două profesoare și fost delegat de tineret la ONU.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două profesoare din Fălticeni, nominalizate la Gala Premiilor Revistei Cariere.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două profesoare din Fălticeni, nominalizate la Gala Premiilor Revistei Cariere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei