Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 288 (8205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Costuri

Spitalul de Urgență Suceava, la mâna E.ON pentru furnizarea energiei electrice în anul viitor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava va ajunge, cel mai probabil, în situația de a negocia direct prețul de furnizare a energiei electrice în anul următor, după ce la ultimele două licitații organizate nu s-a prezentat nimeni, iar la cea aflată acum în desfășurare încă nu este vreun ofertant. Managerul spitalului, dr. Alexandru Calancea, a declarat, marți, că termenul de depunere a ofertelor este 27 decembrie 2022, ora 15.00, dar nu este optimist că se va prezenta cineva. Managerul Calancea a afirmat că spitalul a trecut printr-o situație similară și în luna decembrie a anului trecut, iar ulterior contractul de furnizare a energiei electrice a fost încheiat prin negociere directă. „Prețurile cresc galopant și furnizorii nu mai încheie contracte pe termen lung. Probabil și acum forțează nota și vom ajunge la negocieri cu E.ON. Este o listă de furnizori de ultimă instanță, E.ON se regăsește pe această listă. Dacă la licitația pe care o avem acum în curs nu vine nimeni, vom negocia cu ei. Un spital nu poate rămâne fără electricitate”, a declarat dr. Alexandru Calancea. În privința prețului la care spitalul va fi nevoit să plătească electricitatea, managerul s-a ferit să facă estimări, a spus doar că suma pe care a oferit-o la licitațiile pe care le-a organizat unitatea medicală până acum nu a fost tentantă pentru nici un furnizor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul de Urgență Suceava, la mâna E.ON pentru furnizarea energiei electrice în anul viitor.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul de Urgență Suceava, la mâna E.ON pentru furnizarea energiei electrice în anul viitor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei