Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 288 (8205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Facilitate

Bazinul de înot de la Școala Gimnazială Nr. 3, dat în folosință de Moș Nicolae, după ample lucrări de reparații

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bazinul de înot de la Școala Gimnazială Nr. 3, una dintre cele mai apreciate facilități puse la dispoziție elevilor din Suceava, a fost dat din nou în folosință, de marți, 6 decembrie.

„Ne-am ținut de cuvânt – iată că de Moș Nicolae am redeschis bazinul de înot, care a fost în reparație capitală. Vreau să mulțumesc firmei General Construct care a făcut o lucrare de calitate. Este a doua reparație capitală pe care o facem acestui bazin, de când sunt primar al Sucevei, prima a fost făcută în urmă cu 15 ani. Ne dorim ca aici să fie organizate mai multe competiții, pe lângă cea tradițională – Cupa Moș Crăciun. Municipalitatea este dispusă să finanțeze asemenea competiții, care încurajează practicarea sporturilor, mai ales că avem și modele demne de urmat, precum David Popovici. Ne dorim să facem performanță și la înot!”, a spus primarul Ion Lungu.

Lucrările de reparații au fost demarate în urma descoperirii unor infiltrații în structura bazinului. Drept urmare, s-a consolidat structura de rezistență a bazinului, s-a placat din nou cu gresie și s-a înlocuit instalația de schimbătoare de căldură pentru încălzirea apei în bazin. Lucrările de reparații și renovare au costat municipalitatea în jur de 1.100.000 lei.

„Mulțumim Primăriei Suceava și consilierilor locali, care au fost alături de noi în acest demers, de a remedia infiltrații apărute la bazinul de înot al școlii. Problema nu era estetică, ci funcțională, iar problema apărută a fost rezolvată prin refacerea hidroizolației în timp record. A fost foarte important că am avut sprijinul Primăriei Suceava, dar și o firmă de construcții serioasă, care a făcut lucrarea foarte bine și în timp record. Cu ocazia asta s-au remediat și alte probleme, care țineau de stația de clorinare și de instalațiile de încălzire a apei”, a declarat Sidonia Georgeta Apetrei, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 3.

Ultima reparație capitală la Bazinul de înot de la Școala Gimnazială Nr. 3 a avut loc în 2007, costurile fiind suportate tot de municipalitate, iar în 2016 a fost reabilitată fațada clădirii în care funcționează.

Redeschiderea bazinului de înot, chiar de Moș Nicolae, a fost un cadou frumos pentru sutele de copii care merg acolo să învețe să înoate ori să se antreneze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bazinul de înot de la Școala Gimnazială Nr. 3, dat în folosință de Moș Nicolae, după ample lucrări de reparații.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bazinul de înot de la Școala Gimnazială Nr. 3, dat în folosință de Moș Nicolae, după ample lucrări de reparații0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei