Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 288 (8205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Gheorghe Flutur anunță că modernizarea drumului dintre Humoreni și Bălăceana poate fi terminată înainte de termen

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat, marți, stadiul lucrărilor de modernizare a drumului județean 178, pe tronsonul dintre Humoreni și Bălăceana. Gheorghe Flutur a spus că este vorba despre drumul județean comuna Comănești, din satul Humoreni și până în Bălăceana. „Este un drum județean care vine de la Rădăuți, prin Arbore – Botoșana – Comănești, ajunge aici la zona cu serpentine de la Humoreni spre Bălăceana. E o investiție pe care Consiliul Județean o face pe o porțiune de drum pietruit și am ținut neapărat să facem aceste lucrări de modernizare”, a spus Flutur.

El a arătat că tronsonul modernizat are o lungime de 2,3 kilometri, Consiliul Județean Suceava alocând o sumă de 3,7 milioane de euro pentru această investiție. „E o lucrare destul de complexă cu serpentine, cu ziduri de sprijin, cu drenaje, cu șanțuri periate. Ce este mai important este că văd că firma de construcții lucrează și pe această vreme. Mă bucură foarte mult pentru că sunt lucrări care se pot face chiar dacă temperatura afară este de zero grade. Această investiție în circa un an și jumătate va trebui să fie finalizată. Am reabilitat un pod peste apa Solonețului, construim încă nu pod nou de 12 metri lungime”, a declarat șeful administrației județene.

El a subliniat că această investiție era de mult așteptată, pentru că face legătura „pe drumul scurt” între Bălăceana și Humoreni. „Practic legăm Valea Solonețului de localitățile Ilișești – Ciprian Porumbescu – Măzănăiești”, a explicat Gheorghe Flutur. El a amintit că instituția pe care o conduce a avut anul acesta mai multe șantiere pentru modernizarea de drumuri, unele dintre acestea fiind deja închise după finalizarea lucrărilor. „Aici încă nu este finalizat, dar urmează să fie turnate două straturi de asfalt, probabil anul viitor. Dar văd că firma de construcții este conștiincioasă, se ține de treabă și cred că o să termine mai repede decât scrie termenul în contract”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur anunță că modernizarea drumului dintre Humoreni și Bălăceana poate fi terminată înainte de termen.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur anunță că modernizarea drumului dintre Humoreni și Bălăceana poate fi terminată înainte de termen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei