Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 288 (8205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A fost prins autorul crimei de lângă aeroportul din Salcea. Se ascundea sub pasarela de la Ițcani

Miercuri, 7 Decembrie 2022 (15:44:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorul crimei din seara zilei de marți, 6 decembrie, din apropierea Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” din Salcea, a fost prins miercuri dimineață. Acesta se ascundea în zona pieței de sub pasarela din Ițcani. Se numește Cezar Vasile Popescu, are 41 de ani și este din municipiul Suceava. Audiat de un procuror criminalist, bărbatul nu a putut explica prea coerent motivul care l-a împins să îl omoare pe ciobanul Vasile Andrieș, de 53 de ani, din satul Plopeni, orașul Salcea. S-a decis internarea sa în Secția de Psihiatrie din Burdujeni a Spitalului Județean Suceava, iar ulterior se va stabili ce măsură va fi luată față de el.

Incidentul a fost semnalat la Poliția Orașului Salcea marți după-amiază, înainte de ora 16.00, iar cel care a sesizat totul a fost proprietarul unei stâne situate la periferia oraşului. ”S-a constatat că stâna este situată pe drumul care duce către Aeroportul Internațional din Salcea, iar în proximitatea acesteia a fost identificat cadavrul ciobanului, un bărbat de 53 ani, localnic. Din cele relatate de către administratorul stânei, acesta declară că îndreptându-se către stână s-a intersectat cu o persoană de sex masculin, purtând o glugă, care ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută. Administratorul stânei bănuiește că acesta ar putea fi inclusiv autorul infracțiunii”, se arăta într-un comunicat al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost prins autorul crimei de lângă aeroportul din Salcea. Se ascundea sub pasarela de la Ițcani.
 Vizualizări articol: 7223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
A fost prins autorul crimei de lângă aeroportul din Salcea. Se ascundea sub pasarela de la Ițcani3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei