Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 sep 2020 - Anul XXV, nr. 210 (7515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Fădor: Marcel Ciolacu le cere votul sucevenilor, după ce a sabotat măsurile Guvernului pentru combaterea coronavirusului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a declarat că președintele PSD a venit, sâmbătă, la Fălticeni, pentru a cere votul sucevenilor, după ce el și partidul pe care îl conduce au sabotat măsurile Guvernului PNL de luptă împotriva virusului Covid-19. Angelica Fădor a spus că și Organizația Județeană Suceava a PSD nu s-a remarcat în plină pandemie cu nimic constructiv. Mai mult, Fădor a spus că PSD Suceava s-a remarcat, așa cum a făcut și Marcel Ciolacu, doar cu lipsa de cooperare în combaterea noului coronavirus.

„Este greu de înțeles cum un lider de partid care a lăsat țara timp de două săptămâni fără legislația necesară combaterii noului coronavirus vine acum la Suceava să ceară chiar voturile sucevenilor greu încercați de acest virus ucigaș”, a precizat deputatul PNL de Suceava.

Angelica Fădor a precizat că aștepta de la liderii PSD Suceava să-i ceară, la vremea respectivă, lui Marcel Ciolacu, să urgenteze adoptarea legislației prin care Guvernul putea controla epidemia. „Dar nu au făcut-o! Acum vin și cer voturile sucevenilor, erijându-se dintr-o dată, parcă treziți brusc din somn de Marcel Ciolacu, în apărători ai sănătății oamenilor.

Suceava a trecut printr-o situație extrem de dificilă, însă cu eforturile primarilor PNL, cu sprijinul Consiliului Județean, condus de Gheorghe Flutur și cu susținerea Guvernului a reușit ca epidemia să nu se extindă la un nivel de necontrolat”, a mai declarat Fădor. Deputatul liberal consideră că spre deosebire de PSD Suceava, liberalii din județul Suceava și-au asumat lupta cu noul coronavirus, nu au negat problemele apărute și au luat măsuri eficiente. „Tot acest efort a primit sprijinul necondiționat și salutar al sucevenilor care au înțeles să respecte măsurile de prevenție. Oamenilor trebuie să le spunem adevărul. În timp ce la București parlamentarii PSD Suceava blocau împreună cu Marcel Ciolacu legea care salva vieți, sucevenii se luptau cu virusul”, a afirmat Angelica Fădor. Ea a declarat că acum, aceiași parlamentari PSD vin să le spună că cei puși pe listele lor pentru alegerile locale merită să conducă județul, susținând că s-au implicat fără rezerve în lupta cu virusul. „Domnilor de la PSD, sucevenii au văzut cine și-a asumat și greșelile, și reușitele, dar și cine a încercat să saboteze măsurile de luptă cu acest virus. PNL Suceava este o organizație care nu a negat problemele comunității noastre, le-a acceptat și a găsit și soluții să le rezolve. Din aceste motive, Județul Suceava nu va deveni nici la aceste alegeri feuda PSD, un PSD care a demonstrat de-a lungul timpului că nu este interesat de bunăstarea sucevenilor, ci doar de rezolvarea propriilor interese”, a spus deputatul PNL de Suceava. Angelica Fădor a mai adăugat că județul Suceava va rămâne, ca și până acum, un județ în plină dezvoltare economică, cu investiții serioase în infrastructură, în agricultură, în rețelele de gaze și care va reuși să învingă și acest virus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fădor: Marcel Ciolacu le cere votul sucevenilor, după ce a sabotat măsurile Guvernului pentru combaterea coronavirusului.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fădor: Marcel Ciolacu le cere votul sucevenilor, după ce a sabotat măsurile Guvernului pentru combaterea coronavirusului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei