Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 sep 2020 - Anul XXV, nr. 210 (7515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Parlamentarii PSD vor iniția un amendament la rectificarea bugetară pentru finanțarea noului spital din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parlamentarii PSD vor depune un amendament la viitoarea rectificare bugetară pentru alocarea întregii sume necesare pentru deschiderea noului Spital Municipal din Fălticeni. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, de președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, după ce a vizitat această unitate spitalicească. Marcel Ciolacu și primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, au vizitat spitalul, alături de ei fiind prezenți și președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, candidatul social-democrat pentru președinția Consiliului Județean, Mirela Adomnicăi, dar și alți doi lideri naționali ai PSD, Paul Stănescu și Vasile Dîncu. În cadrul vizitei, primarul Cătălin Coman i-a spus liderului PSD că în momentul de față clădirea este finalizată în totalitate, a început achiziția de echipamente, însă fondurile primite de la Ministerul Sănătății nu sunt suficiente. Cătălin Coman a spus că pentru a finaliza dotarea spitalului, Primăria Fălticeni a contractat un credit.

Într-o conferință de presă susținută după vizita la spital, Marcel Ciolacu, a spus că primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, are nevoie de susținerea PSD pentru ca la următoarea rectificare să primească toți banii de care mai are nevoie pentru deschiderea noului spital. „Totuși să alocăm banii, chiar dacă Guvernul a tot amânat. O să facem amendamentul necesar astfel încât să fie alocați toți banii. Să nu fie și acest ultim efort susținut tot de locuitorii din Fălticeni”, a precizat Ciolacu.

De precizat că primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a anunțat, recent, că noul spital municipal va fi funcțional în această toamnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii PSD vor iniția un amendament la rectificarea bugetară pentru finanțarea noului spital din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parlamentarii PSD vor iniția un amendament la rectificarea bugetară pentru finanțarea noului spital din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei