Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 sep 2020 - Anul XXV, nr. 210 (7515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În fața alegătorilor

Cătălin Miron îi invită la o dezbatere publică directă pe Bogdan Loghin și Nistor Tatar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul ALDE pentru funcția de primar în municipiul Rădăuți, a lansat un apel public către adversarii săi politici pentru a participa la dezbateri care să permită rădăuțenilor să facă alegerea corectă pe data de 27 septembrie.

”Fac o invitație publică domnilor Nistor Tatar și Bogdan Loghin de a participa alături de mine la mai multe dezbateri publice. Cred că este timpul ca cei doi contracandidați să nu se mai ascundă în spatele partidelor și să-și asume o confruntare față-n față. Altfel, totul este o parodie, o campanie electorală doar cu mult zgomot, o campanie de holograme, în care hoții pozează în oameni cinstiți și mimează popularitatea prin like-uri și share-uri, unele plătite, altele venite de pe conturi false”, a arătat Cătălin Miron.

Candidatul ALDE și-a justificat și scepticismul de a-i vedea parteneri de discuție pe Bogdan Loghin și Nistor Tatar, împreună sau separat. Cei doi sunt strâns legați unul de altul, iar cordonul ombilical dintre ei încă nu a fost tăiat și nici nu se va întâmpla asta prea curând. Războiul politic dintre Tatar și Loghin este doar un simplu joc, o aparență înșelătoare. În realitate, cei doi se feresc să vorbească unul despre celălalt pentru că amândoi știu că dacă o fac dispar nu doar de pe scena politică, ci își riscă chiar libertatea la ce tunuri financiare s-au dat în Primăria Rădăuți. Dacă Nistor Tatar este călit din luptele cu Aurel Olărean, fostul său coleg din <ciuma roșie>, Bogdan Loghin a acceptat fără crâcnire să fie marioneta lui Dumitru Mihalescul așteptând iluzoria protecție a președintelui Gheorghe Flutur. Din aceste motive, eu nu cred că Nistor Tatar și Bogdan Loghin vor accepta invitația publică, pe care o aduc din nou în atenție, la o dezbatere deschisă și sinceră, una care să fie benefică doar pentru locuitorii din Rădăuți și nu în favoarea clanurilor și intereselor de grup”, a completat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron îi invită la o dezbatere publică directă pe Bogdan Loghin și Nistor Tatar.
 Vizualizări articol: 2173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 13 voturi
Cătălin Miron îi invită la o dezbatere publică directă pe Bogdan Loghin și Nistor Tatar4.7513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei