Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 sep 2020 - Anul XXV, nr. 210 (7515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Cadariu: Marcel Ciolacu a venit în județul Suceava, în una dintre cele mai slabe organizații ale PSD din țară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a declarat că după eșecul asurzitor de la ultima moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Ludovic Orban, liderul PSD a decis să se ascundă în bârlogul liderului județean al social-democraților suceveni, Ioan Stan. Daniel Cadariu a mai precizat că Marcel Ciolacu a decis să vină, sâmbătă, în județul Suceava în una dintre cele mai slabe organizații PSD din România, „o filială care nu are niciun cuvânt de spus la nivel central”.  „Acest fapt a fost demonstrat și la ultimul Congres al PSD, acolo unde social-democrații suceveni nu au reușit să obțină niciun post, cât de mic, în conducerea centrală a partidului”, a spus Cadariu. El a arătat că liderul PSD de la nivel central s-a limitat să viziteze județul Suceava cam în aceeași măsură în care s-a limitat și să asigure sprijin financiar acestei zone. „Adică foarte puțin spre deloc, ca de altfel toți ceilalți măreți conducători ai PSD-ului, aflați dintotdeauna doar în tranzit prin județul Suceava sau în cel mai bun caz în concedii pe la pensiuni sau mănăstiri. Ori, Marcel Ciolacu, după ce o fi fost primit în vizuina domnului Stan din zona complexului zootehnic de la Spătărești, cel falimentat cu succes de către acesta, și-o fi dorit să ajungă și în capitala județului Suceava, însă senatorul Ioan Stan l-a dus la Fălticeni. Și atât. Însă acest aspect nu mai miră pe nimeni”, a afirmat Daniel Cadariu. Mai mult, el a declarat că este cât se poate de clar pentru toată lumea faptul că PSD-iștii suceveni și-au propus să iasă de mânuță în această campanie electorală cu persoane controversate și contestabile din conducerea centrală de la București.

„Unul dintre aceștia este chiar liderul PSD, Marcel Ciolacu, cel care, prezent sâmbătă la Fălticeni s-a trezit să vorbească despre situația sanitară din județul Suceava. Și asta unde? Exact în spitalul municipal lăsat nefuncțional vreme de 20 de ani, adică de 5 mandate de parlamentar, tocmai de senatorul ce juca rolul de gazdă, Stan Ioan. Ce a omis cu siguranță să îl informeze acesta este că spitalul poate fi pus în sfârșit în funcțiune cu cei 15 milioane de lei alocați recent de către Guvernul Orban în plină pandemie și la început de criză economică generată de aceasta”, a mai afirmat Cadariu. El a ținut să-i transmită „sporadicului turist” de Fălticeni, Marcel Ciolacu, faptul că sucevenii nu primesc lecții de la „domnia sa” cu privire la modul de gestionare a unei crize sanitare fără precedent la nivel mondial.

„Dacă dumnealui are memoria scurtă îi amintesc faptul că în această perioadă de pandemie, cele mai afectate localitățile și județe din Romania sunt conduse de PSD-iști. Municipiul București, județele Argeș, Galați, Dâmbovița și inclusiv Buzău, județul său de domiciliu au, din păcate, cele mai multe cazuri active în prezent. Iar dacă se pricepe atât de mult la sectorul medical, așa cum vrea să ne demonstreze, să facă bine să dea fuguța la colegii PSD-iști ce conduc acele zone și să-i consilieze pe ei”, a spus senatorul PNL de Suceava. El i-a mai transmis lui Marcel Ciolacu, să fie mai atent la conducerea partidului, care „o ia la vale” în sondaje și care este părăsit de un număr tot mai mare de membri, situație care a declanșat un adevărat ,,război civil" intern, ce se lasă cu tot mai multe excluderi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu: Marcel Ciolacu a venit în județul Suceava, în una dintre cele mai slabe organizații ale PSD din țară.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cadariu: Marcel Ciolacu a venit în județul Suceava, în una dintre cele mai slabe organizații ale PSD din țară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei