Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2020 - Anul XXV, nr. 187 (7492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În Burdujeni

Pachetele cu produse alimentare de la UE, distribuite de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

primite de la UE pentru persoanele dezavantajate.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că, la fel ca anii anteriori, distribuirea pachetelor cu produse alimentare, în număr de 944, se face în cartierul Burdujeni, la sediul Orizont Plaza, al Consuc, în baza actului de identitate, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-14.00.

În cadrul unui pachet cu produse alimentare se găsesc: făină albă de grâu (5 buc. x 1  kg), mălai (4 buc. x 1 kg), paste făinoase (2 buc. x 400 g), ulei (4 buc. x 1 l), zahăr (2 buc. x 1 kg), orez (4 buc. x 1 kg), conservă din carne de vită (5 buc. x 300 g), conservă din carne de porc (3 buc. x 300 g), conservă pateu de ficat de porc (5 buc. x 200 g), compot de fructe (2 buc. x 720 ml), gem de fructe (1 buc. x 360 g), gem de fructe dietetic (1 buc. x 360 g).

Activitatea de distribuire, gestionată Direcția de Asistență Socială din cadrul municipalității, se desfășoară cu respectarea măsurilor generale de prevenire și protecție împotriva COVID-19 (mască de protecție, respectarea distanțării sociale, precum și dezinfectarea mâinilor), iar la intrarea în incintă, unde se află și reprezentanții Poliției Locale, se măsoară temperatura corporală, la distanță.

Categoriile beneficiare ale pachetelor cu produse alimentare sunt persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, acordat în baza Legii nr. 416/2001, precum și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010. 

În măsura în care vor rămâne pachete nedistribuite, acestea vor fi împărțite, pe liste suplimentare, persoanelor aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoanelor dependente/cu handicap, care se află în situații deosebite de vulnerabilitate.

Conform ordinului Prefecturii Suceava, perioada de distribuire a pachetelor cu produse alimentare din Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate este 8-26 august 2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pachetele cu produse alimentare de la UE, distribuite de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pachetele cu produse alimentare de la UE, distribuite de Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei