Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2020 - Anul XXV, nr. 187 (7492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr a gonit cu motocicleta pe ogoare, încercând să scape de polițiști

Marţi, 11 August 2020 (18:16:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din satul Voievodeasa, comuna Sucevița, s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni, după ce a ieșit la plimbare cu o motocicletă neînmatriculată, fără a avea permis de conducere. Prinderea tânărului de 19 ani nu a fost o misiune deloc ușoară pentru polițiști, fugarul intrând cu motorul pe ogoare, în zone accidentate, unde nu a mai putut fi urmărit cu autospeciala oamenilor legii.

Luni, în jurul orei 13.50, un polițist de la Sucevița a observat în trafic, pe motor, un localnic despre care știa că nu are permis de conducere. Polițistul a mai observat că motocicleta pe care erau în total doi tineri nu avea nici plăcuță cu număr de înmatriculare. Motociclistul a ignorat semnalele acustice și luminoase privind oprirea și a mărit viteza de deplasare, intrând într-o zonă de câmpie cu vegetație densă, unde a încercat să-și piardă urma. Polițiștii au continuat urmărirea pe jos, solicitând totodată sprijinul unui alt echipaj din cadrul Secției Rural Marginea. Polițiștii l-au reperat la un moment dat pe motociclist pe un drum comunal, unde acesta a pătruns în curtea locuinței celui care era pasager pe motor.

Tânărul, Andrei Ioan P., localnic, încerca să ”scape” de motocicletă și să o ascundă într-o anexă. În cele din urmă, tânărul a recunoscut că a fugit de autospeciala de poliție întrucât nu deține permis de conducere și motocicleta nu este înmatriculată. Polițiștii au stabilit că motocicleta marca Rieju are capacitatea cilindrică de 124 cmc, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că aceasta este radiată din circulație din anul 2018.

Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr a gonit cu motocicleta pe ogoare, încercând să scape de polițiști.
 Vizualizări articol: 3088 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr a gonit cu motocicleta pe ogoare, încercând să scape de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei