Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2020 - Anul XXV, nr. 187 (7492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Angelica Fădor: Guvernul PNL este pregătit să relanseze industria HoReCa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a declarat că Guvernul PNL sprijină fără rezerve domeniul ospitalității, chiar dacă o parte din activitate, precum restaurantele din interior, rămâne momentan închisă. Angelica Fădor a spus că în continuare România se confruntă cu o situație dificilă din punct de vedere epidemiologic, dovadă fiind numărul de infectări din ultimele zile. Fădor a precizat că actualul Guvernul PNL nu va ezita să deschidă restaurantele din zonele interioare în momentul în care există semnale clare că riscul epidemiologic este în descreștere.

„Îndemn mediul de afaceri din zona HoReCa să aibă încredere și răbdare pentru că Guvernul PNL conștientizează dificultatea momentului și nu va ezita să ia toate măsurile de sprijin pentru acest domeniu greu încercat. Mediul de business din zona ospitalității este unul esențial pentru economia românească și de aceea în Ordonanța de Urgență privitoare la alocarea sumei de un miliard de euro pentru IMM-uri, HoReCa are posibilitatea să investească în multe domenii subsecvente ei”, a arătat deputatul liberal sucevean.

Angelica Fădor a spus că investitorii din acest domeniu pot să depună proiecte pentru investiții precum pensiuni turistice; hoteluri și alte activități similare; restaurante și alte activități de alimentație, precum cateringul; servicii de agrement, inclusiv infrastructura specifică de agrement, cum ar fi parcuri pentru rulote, campinguri și tabere etc.; cafenele și agenții de turism. „Finanțările sunt substanțiale pentru cei care vor să investească pentru a-și repune pe picioare și dezvolta afacerile din HoReCa. Ordonanța de Urgență oferă și pentru mediul ospitalității posibilitatea accesării de fonduri nerambursabile pentru capitalul de lucru care au valoare cuprinsă între 2.000 și 150.000 euro și, de asemenea, fonduri între 50.000 și 200.000 de euro pentru capitalul de investiții”, a declarat Fădor.

Deputatul PNL de Suceava a spus că în următoarea perioadă cei care sunt deciși să investească aceste granturi în afacerile lor vor avea acces la un ghid al solicitantului, unde vor putea vedea exact pașii de parcurs, și la o platformă online, unde vor depune proiectele. „Guvernul PNL este decis să sprijine fără rezerve orice inițiativă privată care poate ajuta la revenirea economiei românești. Executivul a luat, până în momentul de față, cele mai bune măsuri pentru economie într-un context dificil. Economia a răspuns pozitiv, iar acest lucru se vede. Și în plină criză, avem rezultate”, a încheiat Angelica Fădor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor: Guvernul PNL este pregătit să relanseze industria HoReCa.
 Vizualizări articol: 1003 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Angelica Fădor: Guvernul PNL este pregătit să relanseze industria HoReCa1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei