Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2020 - Anul XXV, nr. 187 (7492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În trafic

Captură mare de cherestea fără acte, însoțită de o amendă pe măsură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de poliție de la Vatra Dornei, care acționa în trafic duminică seară pe DN 17, la Iacobeni, a realizat o captură mare de cherestea după ce a oprit pentru control un autotractor. Polițiștii au aplicat și o amendă mare, în total firma transportatoare având de suportat un ”minus” de aproximativ 10.000 de euro.

În jurul orei 18.00, patrula de la Secția 15 Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control un autotractor Mercedes Benz Actros, cu semiremorcă, care transporta cherestea de molid. La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Cornu Luncii, care a prezentat pentru marfa transportată un aviz de însoțire emis de o firmă din Mălini, cu punct de încărcare în satul Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii.

Polițiștii au constatat că avizul de însoțire nu era înregistrat în aplicație, nu avea consemnate codul unic, data și ora plecării transportului și valabilitatea.

Polițiștii au condus vehiculul greu, sub escortă, la depozitul Ocolului Silvic Iacobeni, unde personalul silvic a procedat la inventarierea materialului lemnos transportat, rezultând o cantitate de 52,5 mc cherestea molid. 

Concluzia anchetatorilor a fost că operatorul economic emitent al avizului de însoțire a dispus și efectuat transportul de material lemnos, cu un aviz de însoțire care nu avea proveniență legală.

Firma din Mălini a fost amendată cu 10.000 lei și totodată s-a dispus confiscarea cantității de 52,5 mc cherestea molid, în valoare de aproape 38.000 de lei, care a fost predată în custodia personalului silvic din cadrul Ocolului Silvic Iacobeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Captură mare de cherestea fără acte, însoțită de o amendă pe măsură.
 Vizualizări articol: 1019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Captură mare de cherestea fără acte, însoțită de o amendă pe măsură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei