Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2020 - Anul XXV, nr. 187 (7492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Octavian Ilisoi: Mamuții numiți PNL și PSD știu un singur lucru: să fure aleși locali de la partide mai mici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Octavian Ilisoi, președintele ALDE Suceava, și-a exprimat dezamăgirea vizavi de modul în care partidele mari înțeleg să se comporte, în special în preajma alegerilor locale. Octavian Ilisoi a atacat în termeni duri procesul de racolare al aleșilor locali, pe care l-a catalogat drept ”furt la drumul mare”.

”Aceste partide care seamănă mai mult cu niște mamuți, și mă refer aici la PNL și PSD, au un singur scop: să fure aleși locali de la partide mai mici. Între PNL și PSD nu este absolut nici o diferență, iar faptul că în timpul unui ciclu electoral de 4 ani nu au reușit să-și formeze și să crească oameni tineri și de perspectivă îi descalifică total. Cred că e timpul ca oamenii, alegătorii, să taxeze acest turism electoral, iar în felul acesta le vor demonstra politicienilor că e timpul să-și schimbe aceste metehne proaste și dăunătoare societății ale cărei interese pretind că le reprezintă”, a arătat Octavian Ilisoi.

Președintele ALDE Suceava a mai precizat că și aleșii locali demonstrează de multe ori că nu au coloană vertebrală și fug după primul ”oscior” care li se arată.

”Din păcate, pot spune din experiență proprie că am discutat cu unii consilieri ALDE și mi-au promis că vor merge în continuare alături de noi, iar a doua zi nu numai că au plecat la o altă formațiune politică, dar nici măcar nu au mai răspuns la telefon. Iar asta depășește de acum latura politicului și se ajunge la lipsa de bun-simț. Cum poate să creadă un alegător că un personaj de acest fel îl va reprezenta în mod onest în Consiliul Local? Niciodată nu se va întâmplat o asemenea minune, iar cel care a trădat o dată, o va face și a doua și a nu știu câta oară”, a completat Octavian Ilisoi.

Acesta nu i-a uitat pe liderii județeni ai Pro România, un partid după chipul și asemănarea PSD și care practică aceleași lucruri murdare de racolare a aleșilor locali.

”Aveam pretenții la unii oameni din Pro România, dar se vede treaba că cine se naște din pisică mănâncă șoareci, iar ei nu se dezic în nici un fel de acest proverb. Anunță peste tot că vor schimbare, dar de fapt folosesc aceleași metode stahanoviste”, a concluzionat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi: Mamuții numiți PNL și PSD știu un singur lucru: să fure aleși locali de la partide mai mici.
 Vizualizări articol: 1537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Octavian Ilisoi: Mamuții numiți PNL și PSD știu un singur lucru: să fure aleși locali de la partide mai mici3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei