Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2020 - Anul XXV, nr. 187 (7492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Ioan Stan: Asistăm la o racolare tot mai acerbă din partea PNL Suceava a primarilor PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, îi acuză pe liberali că duc o campanie tot mai acerbă de racolare a primarilor social-democrați în funcție. Ioan Stan s-a declarat convins că cei care schimbă în acest moment tabăra vor regreta ulterior alegerea făcută, pentru că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, nu va mai fi președinte al CJ Suceava din toamnă, „și PNL-ul se distruge singur electoral prin felul în care guvernează țara”.

”Această abordare ne demonstrează în primul rând o criză de resursă umană în interiorul PNL Suceava și în al doilea rând că acest partid devine tot mai mic și mai lipsit de importanță atât în județul nostru, cât și la nivel național”, a spus Ioan Stan. Pe de altă parte, el a adăugat că din nou Gheorghe Flutur „s-a trezit vorbind” despre autostrăzile Siret-București și cea a Nordului, ca și cum realizarea lor ar depinde în totalitate de el, deși nu are nici o implicare în aceste proiecte, atribuțiile lui fiind legate de administrarea drumurilor județene. „Și ca să-l facem să înțeleagă care îi sunt atribuțiile, îl invităm la o plimbare cu mașina pe drumul județean 208E, cu speranța că gropile de pe drumul respectiv îl vor scutura atât de bine încât îi va veni mintea la cap și se va ocupa de ce trebuie, nu de ce visează. Cu această ocazie, îl rugăm să ne spună ce a făcut cu cele aproximativ 230 de milioane de lei primiți prin PNDL 2 de la guvernul PSD pentru drumurile județene în 2018, pentru că suma respectivă nu se vede în infrastructura rutieră a județului nostru”, a precizat liderul PSD Suceava.

Ioan Stan a mai spus că tot Gheorghe Flutur a ținut să devină din nou „doctor”, explicându-le medicilor adevărați cum funcționează și cât de important este Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Județean Suceava. „Domnia sa a ținut să inaugureze acest laborator cu festivismul arhicunoscut pe care îl are, acum, în campanie electorală, deși laboratorul nu funcționează și nici nu va funcționa degrabă din cauza lipsei de personal. Această abordare a domnului Flutur a generat nemulțumiri inclusiv printre medici, care nu vor să fie părtași la campania sa electorală. Suntem siguri că aceștia ar fi preferat ca președintele CJ Suceava să se ocupe mai degrabă de aprovizionarea spitalului cu tot ce trebuie pentru epidemia de Covid-19 deoarece, la cum este administrată aceasta de guvernul PNL, riscăm să vină valul 2 și să fim din nou nepregătiți”, a mai spus Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Asistăm la o racolare tot mai acerbă din partea PNL Suceava a primarilor PSD.
 Vizualizări articol: 1678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.06/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 17 voturi
Ioan Stan: Asistăm la o racolare tot mai acerbă din partea PNL Suceava a primarilor PSD4.1517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei