Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2020 - Anul XXV, nr. 187 (7492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Totul se plătește

A plecat la plimbare cu mopedul, băut și fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un moped pe care se aflau două persoane a putut fi oprit de polițiști doar după o urmărire de circa 500 de metri. Pentru a nu oferi răspunsuri oamenilor legii, cele două persoane de pe moped au încercat să scape cu fuga, numai că au fost prinse la scurt timp. Urmărirea s-a petrecut pe DJ 290D, în zona localității Șerbăuți, iar fugarii s-au dovedit a fi doi localnici, unul în vârstă de 24 de ani, iar celălalt de 29 de ani.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul de 29 de ani este proprietarul mopedului, iar în noaptea de duminică spre luni, după ce a consumat băuturi alcoolice, a decis să plece acasă. Dar nu pe jos, ci tot cu mopedul, pe care i l-a dat amicului de pahar, despre care știa că nu are permis de conducere.

Testat cu aparatul etilotest, conducătorului mopedului i-a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul orașului Siret, unde i s-au recoltat probe de sânge. Acum, cei doi prieteni de pahar s-au ales fiecare cu câte un dosar penal. Bărbatul care conducea mopedul va fi cercetat pentru com

iterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, în timp ce proprietarul s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de „încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că se află sub influența alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A plecat la plimbare cu mopedul, băut și fără permis.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A plecat la plimbare cu mopedul, băut și fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei