Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2020 - Anul XXV, nr. 187 (7492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Altercație

Scandal monstru într-un bar din Vama, cu bătăi și halbe sparte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un scandal monstru de pe terasa unui bar din Vama a sunat mobilizarea în rândul polițiștilor. Echipaje ale Secției 14 Poliție Rurală Vama, dar și lucrători ai Poliției Câmpulung Moldovenesc s-au deplasat la barul cu pricina pentru a aplana lucrurile care începeau să scape de sub control.

Cu ocazia verificărilor s-a constatat că doi tineri, de 18 și 24 de ani, din comuna Hudești, județul Botoșani, au fost principalii protagoniști ai scandalului. După ce au consumat băuturi alcoolice, cei doi s-au luat la ceartă cu doi localnici, pe care mai apoi i-au și lovit.

Și a fost doar începutul, pentru că unul dintre agresori, Claudiu-Andrei Macoviciuc, a lovit-o cu o halbă în cap pe o tânără de 18 ani, din Vama, aflată și ea pe acea terasă. Fata a avut nevoie de îngrijiri medicale și ulterior a fost transportată la Spitalul Județean Suceava. De asemenea, cei doi turbulenți au distrus mai multe obiecte de mobilier de pe terasă.

Polițiștii au considerat că principalul vinovat de producerea scandalului și distrugerilor de pe terasa barului se face Claudiu-Andrei Macoviciuc, motiv pentru care au dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore. Tânărul este cercetat acum pentru mai multe infracțiuni, respectiv ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”, ,,distrugere” și ,,lovire sau alte violențe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal monstru într-un bar din Vama, cu bătăi și halbe sparte.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scandal monstru într-un bar din Vama, cu bătăi și halbe sparte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei