Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2020 - Anul XXV, nr. 65 (7370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Flutur anunță că UE a aprobat finanțarea de 240 de milioane de euro pentru proiectul de apă-canal din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Uniunea Europeană a aprobat, marți, finanțarea proiectului de apă-canal în valoare de 240 de milioane de euro, cel mai mare proiect pe care l-a avut vreodată județul Suceava. Gheorghe Flutur a arătat că Uniunea Europeană a aprobat alocarea a 1,4 miliarde de euro pentru România și alte șase state, pentru finanțarea unui pachet de 14 mari proiecte de infrastructură în domenii cheie, precum sănătatea, accesul la apă curată, tratarea adecvată a apei uzate și prevenirea contaminării apei potabile. „Mă bucur că printre proiectele care au fost aprobate la finanțare cu fonduri europene se numără și cel mai mare proiect al județului Suceava, semnat în luna decembrie la Ministerul Fondurilor Europene, în valoare de 240 de milioane de euro, pentru extinderea rețelelor de apă și canal în județ, investiție de care vor beneficia peste ‪220.000 de suceveni”, a spus șeful administrației județene. El a salutat aprobarea de către Comisia Europeană a finanțării acestui proiect și și-a exprimat speranța că și alte proiecte mari ale județului Suceava vor fi considerate ca oportune pentru finanțare în perioada următoare. Gheorghe Flutur a făcut referire la autostrada Siret-Suceava-București, autostrada Nordului, centurile din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, precum și alte mari proiecte de dezvoltare a zonei. Președintele CJ Suceava a ținut să remarce faptul că tot marți, un proiect întârziat ani de zile, Spitalul Regional de la Iași, și-a găsit prioritatea, iar finanțarea va fi asigurată tot prin fonduri europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că UE a aprobat finanțarea de 240 de milioane de euro pentru proiectul de apă-canal din județ.
 Vizualizări articol: 1180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur anunță că UE a aprobat finanțarea de 240 de milioane de euro pentru proiectul de apă-canal din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei