Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2020 - Anul XXV, nr. 65 (7370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Hotelul Mandachi din Suceava este pus gratuit la dispoziția cadrelor medicale care nu vor să meargă acasă de teamă să nu-și infecteze familiile

Vineri, 20 Martie 2020 (12:22:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Hotelul Mandachi din Suceava, de patru stele, va fi pus, în mod gratuit, la dispoziția cadrelor medicale care în această perioadă nu vor să mai meargă la domiciliile lor de teamă să nu-și infecteze familiile cu noul coronavirus. De asemenea, sala de festivități Magnificus, care aparține de hotel, va fi pusă gratuit la dispoziția firmelor care vor să producă măști sau alte echipamente de protecție, cu condiția de a fi livrate gratuit spitalelor. Anunțul a fost făcut de managerul companiei care administrează hotelul Mandachi, Gabriel Melniciuc. Acesta a declarat că în condițiile în care hotelul este închis ca urmare a măsurilor luate ca urmare a intrării României în stare de urgență, acesta va fi pus la dispoziția cadrelor medicale, având în vedere că există această temere din partea multora că dacă vor merge acasă de la spital își vor putea infecta familiile. El a explicat că la dispoziția cadrelor medicale, doctori, asistente, dar și voluntari din spitale, vor fi puse aproximativ 80 de camere. „Camerele vor fi puse la dispoziția cadrelor medicale care nu se pot întoarce acasă de frică de a-și infecta familia, nu neapărat că sunt bolnavi de coronavirus”, a spus Gabriel Melniciuc. El a explicat că restaurantul și bucătăria sunt închise, însă toate cadrele medicale care vor sta la hotel în această perioadă vor beneficia de o masă gratuită pe zi, de la restaurantul Spartan, care este deschis doar pentru servicii catering.  Gabriel Melniciuc a spus că cei care vor să fie cazați în hotel vor primi camerele, dar nu vor beneficia de personal de deservire. „Pentru că suntem preocupați de sănătatea angajaților noștri nu putem pune la dizpoziția acestora și restul serviciilor complementare, cum ar fi curățenia în camere”, a mai precizat Melniciuc. El a explicat că toate camerele vor fi puse la dispoziția cadrelor medicale, iar acestea le vor distribui în funcție de urgențe. Telefonul de contact pus la dispoziție de Hotelul Mandachi este 0330-111.999.
 
Managerul hotelului a mai adăugat că și sala de festivități Magnificus, cu toate spațiile aferente, va fi pusă gratuit la dispoziția antreprenorilor care au anunțat că nu au spații necesare pentru utilajele de care dispun și pe care ar putea să le folosească pentru producerea de măști sau alte materiale de protecție. Singura condiție solicitată este ca toate aceste materiale să fie predate spitalelor.
 
Gabriel Melniciuc a ținut să precizeze că firma pe care o conduce nu va solicita nici un ban din partea statului român pentru hotel și pentru sala de festivități.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hotelul Mandachi din Suceava este pus gratuit la dispoziția cadrelor medicale care nu vor să meargă acasă de teamă să nu-și infecteze familiile.
 Vizualizări articol: 6986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Hotelul Mandachi din Suceava este pus gratuit la dispoziția cadrelor medicale care nu vor să meargă acasă de teamă să nu-și infecteze familiile5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei