Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2020 - Anul XXV, nr. 65 (7370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mesaj tulburător al unui sucevean din Italia:

“Un prieten a luat în glumă acest virus. Glumea pe seama celor care purtau mască. Vorbea mult…Tatăl său a decedat. Acum nu mai vorbește!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

“Un prieten a luat în glumă acest virus. Glumea pe seama celor care purtau mască. Vorbea mult…Tatăl său a decedat. Acum nu mai vorbește!”

Cristian Ciornei este un sucevean stabilit de mai mulți ani în Italia. Locuiește de 10 ani la Florența și are o rotiserie, situată la aproximativ doi kilometri de cel mai mare spital din Toscana, Careggi. “La fiecare 10 minute trece câte o ambulanță”, îmi spunea aseară Cristian, adăugând că în Toscana erau aseară 1053 de cazuri confirmate de infecție cu COVID-19, iar în Florența, 214 cazuri.

Cristian a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburător, “un strigăt disperat” către cei de acasă, iar noi am decis să-l publicăm integral, pentru ca vorbele sale, simple, din inimă, să ajungă la cât mai mulți suceveni.

Monitorul  de Suceava a demarat de patru zile campania #petimpdepandemie, în care peste 30 de suceveni din diaspora, de pe aproape toate continentele, ne-au scris și ne-au povestit care este situația în zonele în care locuiesc, ce măsuri au luat autoritățile și cum resimt ei lupta împotriva acestei pandemii.

Scrie-ne și tu pe redactie@monitorulsv.rosau lasă-ne un mesaj pe pagina noastră de facebook (facebook.com/ Monitorul de Suceava).

 

“Vreau să vă povestesc de doi prieteni de-ai mei de aici”

Iată mesajul lui Cristian:  

“Dragi prieteni, un strigăt de disperare către voi.
Vorbesc cu mulți prieteni de acasă și aud că sunt persoane care nu înțeleg gravitatea acestei probleme numită coronavirus, că ies din casă pentru a se plimba, în centre comerciale, pentru a pierde vremea.
Dragilor, dacă dumneavoastră nu dați o mână de ajutor stând în casă, blocând răspândirea acestui virus, cred că România va ajunge mai rău decât Italia.
Nu sunt un doctor, nu sunt un specialist în domeniu, sunt o persoană simplă, pentru cei care nu mă cunosc, mult mai simplă decât credeți, nu pot să vorbesc de acest virus, nu pot să îmi dau cu părerea, dar dețin fapte reale, fapte ce s-au întâmplat recent.
Vreau să vă povestesc de doi prieteni de-ai mei de aici.
Iacopo are ambii părinți medici, tatăl lui e la spitalul Careggi din Firenze, specialist în boli infecțioase, doctor în prima linie, care muncește zi și noapte împotriva coronavirusului și declară că numărul pacienților infectați crește pe zi ce trece.....situația e dramatică.
Un alt prieten a luat în glumă, de la început, acest virus, spunea că nu îi este frică, glumea pe seama celorlalți care purtau mască, spunea că e o simplă răceală, vorbea mereu....
Tatăl său a decedat.
Acum nu mai vorbește!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Un prieten a luat în glumă acest virus. Glumea pe seama celor care purtau mască. Vorbea mult…Tatăl său a decedat. Acum nu mai vorbește!”.
 Vizualizări articol: 6043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
“Un prieten a luat în glumă acest virus. Glumea pe seama celor care purtau mască. Vorbea mult…Tatăl său a decedat. Acum nu mai vorbește!”4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei