Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2020 - Anul XXV, nr. 65 (7370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Mutați

Polițiștii le-au interzis taximetriștilor să mai stea în zona din care preluau călători în Gara Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Suceava au decis să ia măsuri cu privire la regimul de staționare al taxiurilor în Gara Burdujeni în această perioadă în care traficul este deosebit de scăzut.

În zona în care taxiurile stăteau de ani de zile a fost montat un indicator de staționare interzisă, iar în ultimele zile ale săptămânii trecute polițiștii din gară au făcut acțiuni de control prin care i-au verificat pe aceștia și i-au informat cu privire la noile reguli.

Conform noilor reguli, există trei locuri speciale pentru taxi în parcarea gării (partea spre Policlinica CFR), care sunt puse la dispoziție de CFR, plus locuri puse la dispoziție de Primăria municipiului Suceava, pe strada Nicolae Iorga, chiar peste drum de gară. În ambele zone amintite mai sus au fost montate indicatoare care prevăd clar că este zonă în care pot sta taximetriștii. În cazul locurilor alocate de CFR, acestea sunt marcate, în timp ce celelalte urmează a fi marcate.

Problema este una mai veche, de ani de zile locurile în care stăteau taxiurile nefiind alocate pentru această activitate. În urma unor probleme repetate și a sesizărilor de la călători nemulțumiți că taximetriștii refuză cursele scurte (discuții de la care s-a ajuns și la o agresiune), dar și a faptului că aceștia nu lăsau pe nimeni altcineva să parcheze în acea zonă, polițiștii de la Postul TF din gară au decis să ia măsuri pentru a face ordine cu privire la această activitate.  Dacă taximetriștii nu vor respecta noile reguli, după o perioadă de câteva zile se va trece și la amenzi.

O altă prioritate a polițiștilor de la Serviciul Județean Transporturi este legată de reglementarea activității de taxi în Aeroportul Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii le-au interzis taximetriștilor să mai stea în zona din care preluau călători în Gara Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Polițiștii le-au interzis taximetriștilor să mai stea în zona din care preluau călători în Gara Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei