Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2020 - Anul XXV, nr. 65 (7370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În premieră, după 16 ani

Conferințe de presă live la Primăria Suceava, în contextul pandemiei de coronavirus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru prima dată în cei 16 ani de mandat, primarul Sucevei, Ion Lungu, nu a mai susținut conferința de presă săptămânală față în față cu ziariștii, ci a transmis live, de la sediul Primăriei, noutățile administrative și măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus.

”Începând de astăzi (miercuri – n.r.), conferințele de presă de la Primărie vor avea loc tot în fiecare miercuri, de la 09.00, numai că vor fi live, de la sediul municipalității, pentru a evita aglomerarea, dar și a proteja presa.

Principala preocupare în această perioadă este legată de limitarea extinderii acestui virus – coronavirusul. Tocmai de aceea, în cursul zilei de ieri am avut o întrunire a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, în care am luat mai multe decizii, din care cea mai importantă cred că este cea de suspendare a activității Bazarului, pentru o perioadă de două săptămâni – 18-31 martie.

Le mulțumesc comercianților din Bazar care au înțeles că această măsură este în primul rând spre binele lor, al familiilor lor și, nu în ultimul rând, al cetățenilor din municipiul Suceava. Aceste prevederi se aplică deopotrivă Bazarului public, cât și celui privat”, a anunțat live, miercuri, primarul Ion Lungu.

Edilul sucevean a anunțat că numărul direct 0230/210.678 a fost înființat la Primăria Suceava atât pentru semnalarea problemelor care au legătură cu coronavirusul, cât și pentru soluționarea unor probleme ale cetățenilor, ținând locul audiențelor directe pe care le ținea până acum, săptămânal.

”Așa cum se știe, am limitat accesul în primărie al cetățenilor, avem, pe lângă polițistul de la poartă, și ofițerul de serviciu, care fac o triere strictă – care are nevoie neapărat intră sau coboară salariații să discute cu ei, să le rezolve problemele.

La fel, am suspendat audiențele, tocmai de aceea am înființat un număr de telefon direct, la cabinetul primarului. Începând de duminică, cei care au probleme legate de coronavirus pot suna direct la noi. La fel și cei care sunt autoizolați la domiciliu, care au probleme cu apa, mâncarea, care au nevoie de medicamente... Deja avem foarte multe solicitări, bătrâni care ne cer sprijinul, inclusiv unii care ne cer să îi ajutăm să procure medicamente care nu se mai găsesc și multe alte situații…

Nu mai avem audiențe directe, de aceea, acest număr de telefon este pentru rezolvarea problemelor sucevenilor”, a adăugat Ion Lungu.

Conferințele live de la sediul Primăriei Suceava, dar și alte măsuri care vor fi implementate pentru comunicare de la distanță, fac parte din planul de măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, pandemie care are deja 204.000 de cazuri anunțate și aproape 8.300 de decedați, la nivel global.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferințe de presă live la Primăria Suceava, în contextul pandemiei de coronavirus.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferințe de presă live la Primăria Suceava, în contextul pandemiei de coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei