Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 73 (7074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 28 martie – 3 aprilie
 
Zilele Fanilor LEGO TM, la Shopping City Suceava
Toţi pasionații de construcții LEGO sunt invitați la Zilele Fanilor LEGO  TM, în perioada 29 – 31 martie, la Shopping City Suceava. Asociația Brickenburg revine la Shopping City Suceava cu o expoziție impresionantă de construcții LEGO. În spațiul special amenajat, vor putea fi admirate cele mai originale şi complexe constructii LEGO realizate din milioane de piese de membrii Asociației Brickenburg. Cei mici sunt așteptați să descopere lumea fascinantă a jocurilor LEGO într-un cadru special amenajat, la Shopping City Suceava, unde vor putea să admire cele mai originale şi complexe constructii LEGO realizate din milioane de piese LEGO şi se pot juca gratuit exclusiv cu piese de construcție LEGO TM.
Copiii cu vârsta între 3 – 5 ani vor intra împreună cu unul dintre părinți sau tutori pentru a fi supravegheați. Fiecare copil poate petrece în cadrul LEGO TOWN o oră pe zi. Este necesar ca părinții care își lasă copiii în spațiul de joacă să ofere un număr de telefon valid și o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate. Evenimentul are loc în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică între orele 10:00 – 20:00, în zona magazinului Pepco. În spațiul atelierelor de joacă se pot juca simultan maximum 30 de copii. Grupurile organizate se pot programa la numărul de telefon: 0330 401 850 int. 4. Intrarea este liberă.
 
Joi, 28 martie
 
Seara de folk cu Marius Matache, la Universitate
Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității Suceava (USV) organizează joi, 28 martie, de la ora 19.00, o seară de folk cu Ștefan Matache.
Evenimentul va fi găzduit de Auditorium ”Joseph Schmidt”.
Prețul unui bilet este de 10 lei sau 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.
Informații la 0752092606. Marius Matache activează în muzica folk de 15 ani.
 
Dezbatere cu tema „Cartea, în Anul Cărții”, la Biblioteca Bucovinei
La Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava, Sala de Artă „Elena Greculesi”, va avea loc joi, 28 martie, de la ora 11:00, dezbaterea cu tema „Cartea, în Anul Cărții”, invitat: prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu.
 
Vineri, 29 martie
 
Grupul vocal de pop-opera Dimma’S, în concert la Suceava
Grupul vocal de pop-opera Dimma’S va concerta vineri, pe 29 martie, de la ora 19.00, pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava (str. Universității, nr. 13).
De la "Zaraza" sau "My Way", până la celebra "O sole mio", Dimma'S va oferi o seară de neuitat prin interpretări pop-opera ale unor melodii celebre și muzică clasică. Prețul unui bilet este de 10 lei sau 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari și pot fi cumpărate de pe www.ccs-sv.rosau de la sediul Casei de Cultură a Studenților Suceava.
Informații suplimentare despre concert la 0752 092 606.
 
Actorii Mihai Călin și Claudiu Bleonț, pe scena Casei de Cultură Suceava
Actorii Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Leonid Doni (polițistul Robi din serialul “Las Fierbinți“), Alina Chivulescu (Bella din serialul „La bloc“) și Ecaterina Ladin (Dalida din serialul „Las Fierbinți”) sunt așteptați vineri, 29 martie, la Suceava, unde vor susține spectacolul de teatru „Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu. Piesa se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 20:00. Biletele costă 80 de lei și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1, telefon: 0230 523 718.
 
Sâmbătă, 30 martie
 
Ateliere creative și modul de dezvoltare personală, la Shopping City Suceava
Shopping City Suceava, în colaborare cu Smart School, organizează ateliere de creație pentru copii. Cei mici sunt invitati să își pună imaginația în practică și să confecționeze obiecte inedite, utilizând diverse tehnici moderne și atractive. La atelierul de sâmbătă, 30 martie, cei mici au oportunitatea de a-și pune în practică resursele creative și istețimea la atelierul ”Păcălitul din cutia cu surprize”, între orele 13:00 și 15:00. Totodată, în cadrul atelierului, copiii sunt invitați la modulul de dezvoltare personală, ”Modele educaționale”, de la ora 15:00 la 17:00.  Atelierele au loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00 – 17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco, și se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. Structurate tematic, atelierele reușesc de fiecare dată să mențină interesul celor mici, ajutându-i totodată să-și dezvolte atenția, creativitatea și abilitățile practice. Intrare liberă. La fiecare atelier pot participa maximum 25 de copii, iar înscrierile se fac săptămânal, la telefon 0745 403 220.
 
Duminică, 31 martie
 
Laura Olteanu, Orchestra Fraţilor Advahov şi invitați speciali, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava
Sute de suceveni sunt așteptați duminică, 31 martie, de la ora 17:00,  la spectacolul folcloric „Acasă-i România”, susținut de Laura Olteanu, Orchestra Fraţilor Advahov şi invitați speciali, precum Marcela Fota, Lucian Drăgan, Aurora și Săndel Mihai, Sorin Filip, Adriana Ochișanu, Gheorghe Rizea, Ruxandra Pitulice, Rusu Igor și dansatorii Ansamblului artistic profesionist „Ciprian Porumbescu" Suceava. Evenimentul este organizat de Global Media Records. Ultimele bilete pentru regalul de folclor de duminică se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Intrarea în sala de spectacol se va face începând cu ora 16:00.Biletele costă 95, 115, 125 sau 130 lei în funcţie de aşezarea în sală şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon: 0230 523 718.
 
Festivalul-concurs naţional de muzică corală religioasă ortodoxă „Buna vestire”, la Botuş
În ultima zi din luna martie, duminică, 31 martie, începând cu ora 11.00, cu binecuvântarea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, la Căminul Cultural Botuş, comuna Fundu Moldovei, va avea loc cea de-a XXIX-a ediţie a Festivalului-concurs naţional de muzică corală religioasă ortodoxă „Buna vestire”. Evenimentul este organizat de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, Consiliul Judeţean Suceava prin Centrul Cultural „Bucovina”, Primăria şi Consiliul Local Fundu Moldovei, Căminul Cultural Botuş şi Societatea de Cultură „Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei.
 
Miercuri, 3 aprilie
 
„Dacă noi ne iubim”, musical original după muzica trupei Holograf, pe scena suceveană
La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc miercuri, 3 aprilie, la ora 19.00, spectacolul „Dacă noi ne iubim”, un musical original după muzica trupei Holograf. Biletele costă 50, 35 sau 20 de lei, în funcţie de aşezarea în sală, şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1, tel 0230 523 718 sau de pe eventbook.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei