Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 73 (7074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premii şi sancţiuni

Patru asistente-şefe au fost premiate şi patru au rămas fără funcţie, după evaluarea făcută de Spitalul de Urgenţă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evaluarea asistentelor-şefe din cele 24 de secţii, 5 compartimente, Unitatea de Primiri Urgenţe şi Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală de la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava s-a finalizat cu premii şi retrogradări. Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a declarat, ieri, că asistentele-şefe din patru secţii care au avut cel mai mare punctaj la evaluare, respectiv de la Cardiologie, Anestezie-Terapie Intensivă, Psihiatrie şi UPU primesc, fiecare, în această lună un stimulent financiar egal cu valoarea unui salariu minim pe economie. Asistentele-şefe care s-au plasat pe ultimele patru locuri, de la Boli infecţioase, Dermatologie, Sterilizare şi Farmacie, au rămas fără funcţie, pentru postul de asistent-şef urmând a fi desemnate alte asistente.

În evaluarea asistentelor-şefe au fost urmărite mai multe criterii, printre care calitatea îngrijirilor medicale acordate pacienţilor, curăţenia în secţie, monitorizarea programării telefonice a consultaţiilor/internărilor, atitudinea personalului, dar şi reclamaţiile primite de la pacienţi şi familiile lor. Practic, potrivit managerului Vasile Rîmbu, au fost urmăriţi 38 de indicatori, din care rezultă modul în care asistentele-şefe îşi îndeplinesc atribuţiile de serviciu şi cum coordonează activitatea personalului din subordine.

Menţionăm că marea majoritate a funcţiilor de asistent-şef din Spitalul de Urgenţă Suceava sunt ocupate de femei. Există o singură excepţie, la Blocul operator, unde acest post este ocupat de un bărbat.

În perioada următoare va fi evaluată activitatea personalului medical mediu din unitatea spitalicească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru asistente-şefe au fost premiate şi patru au rămas fără funcţie, după evaluarea făcută de Spitalul de Urgenţă Suceava.
 Vizualizări articol: 7051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Patru asistente-şefe au fost premiate şi patru au rămas fără funcţie, după evaluarea făcută de Spitalul de Urgenţă Suceava4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei