Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 73 (7074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu tupeu

Șoferiță fără permis, urmărită de polițiști în trafic, la Frumosu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie de 38 de ani din comuna Frumosu a fost depistată de polițiști în timp ce conducea un autoturism prin localitate fără a avea permis de conducere. Femeia nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, aceștia fiind nevoiți să o urmărească până la domiciliu.

Incidentul s-a petrecut marți dimineața, în jurul orei 10.20, în timp ce un echipaj de poliție rutieră din cadrul Secției de Poliție Rurală Vama efectua supravegherea traficului pe DJ 176, în comuna Frumosu. La un moment dat poliţiştii au observat un autoturism Skoda Fabia care se deplasa spre Gura Dragoșei. Polițiștii au efectuat semnale regulamentare de oprire, însă şoferul autoturismului a refuzat să oprească şi și-a continuat deplasarea pe drumul județean, după care a intrat pe drumul comunal Dragoșa. Polițiștii au urmărit autoturismul, până când şoferul a oprit în zona unei locuințe din sat. Din autoturism a coborât o femeie de 38 de ani din comună, care în urma solicitării documentelor de către polițiști, a declarat că nu deține permis de conducere. Totodată, aceasta a prezentat certificatul de înmatriculare al autoturismului proprietatea sa, având ITP expirat din data de 27 iunie 2018. De asemenea, femeia a mai declarat că nu deține asigurare RCA valabilă pentru autoturismul condus. În urma verificărilor efectuate în baza de date a poliției s-a constatat că aceasta nu deține permis de conducere valid pentru nici o categorie de vehicule. Ea s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferiță fără permis, urmărită de polițiști în trafic, la Frumosu.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șoferiță fără permis, urmărită de polițiști în trafic, la Frumosu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei