Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 73 (7074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Venituri

Parcările cu plată aduc lunar 30.000 de euro Spitalului de Urgență Suceava, bani folosiți în totalitate pentru curățenie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încasările din taxa de parcare la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava se ridică, lunar, la circa 30.000 de euro. Banii sunt folosiți în totalitate pentru curățenie, întreținerea curții, a parcărilor și a căilor de acces. „Nu ia nimeni acasă acești bani și nici nu sunt folosiți în alte scopuri”, a declarat, ieri, managerul Vasile Rîmbu.

Odată cu încălzirea vremii, urmează a fi amenajate și spațiile verzi din curtea spitalului.

La unitatea spitalicească parcarea este contracost din data de 1 noiembrie a anului trecut. Au fost amenajate 411 locuri de parcare cu plată și 23 de locuri fără plată și vor mai fi încă 50 de locuri în zona noului ambulatoriu, după ce construcția va fi finalizată. Locurile fără plată sunt situate la intrarea în „Spitalul Nou”, pe poarta 2, înainte de barieră. Restul de 273 de locuri din curtea „Spitalului Nou” sunt cu plată. Nu sunt exceptați de la regulă nici angajații unității medicale, care au însă posibilitatea să-și achiziționeze un abonament de parcare, cu 100 de lei lunar. Persoanele din afara unității medicale nu pot primi card de parcare.

În intervalul orar 8.00-15.00, parcarea rezervată vizitatorilor și aparținătorilor este P1. Parcările P3 și „Curte”, în intervalul 8.00-15.00, sunt destinate personalului spitalului, dar dacă sunt locuri rămase libere după ora 8.30, vizitatorii, aparținătorii și pacienții au acces.

La Spitalul Vechi sunt amenajate 138 de locuri, toate cu plată. Acestea pot fi folosite atât pe bază de abonament, de către salariații care lucrează în spitalul nou, dar ajung dimineața la serviciu după ora 8.30 și pierd locurile din P3 și „Curte”, precum și de către pacienți și vizitatori.

După ora 15.00, când începe programul de vizită, iar personalul din schimbul de dimineață pleacă acasă, vizitatorii au acces la toate parcările cu plată, în limita locurilor disponibile, afișate electronic non stop.

Locurile fără plată sunt destinate pacienților, însoțitorilor sau vizitatorilor care petrec mai puțin de o oră în incinta unității medicale. Tot aici opresc și taxiurile, indiferent dacă aduc la serviciu angajați ai spitalului, pacienți sau vizitatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcările cu plată aduc lunar 30.000 de euro Spitalului de Urgență Suceava, bani folosiți în totalitate pentru curățenie.
 Vizualizări articol: 2693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Parcările cu plată aduc lunar 30.000 de euro Spitalului de Urgență Suceava, bani folosiți în totalitate pentru curățenie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei