Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 73 (7074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Transportatorii suceveni au amânat plecarea la protestul de la Strasbourg, din Franţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Transportatorii suceveni au amânat plecarea de ieri la protestul de la Strasbourg, din Franţa, împotriva Pachetului de Mobilitate din acest domeniu de activitate. Prim-vicepreşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport, suceveanul Alin Creţu, a declarat că toţi cei 300 de transportatori suceveni care se deplasau noaptea trecută către aeroportul din Chişinău, de unde trebuiau să zboare cu un avion închiriat către Franţa, au decis să se întoarcă la Suceava. „Delegaţia Asociaţiei Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina, care se afla în noaptea de marţi spre miercuri la graniţa cu Republica Moldova, pentru a se îmbarca în avion pe ruta Chişinău-Strasbourg, a întors autocarele către Suceava. În urma comunicării transmise de domnul preşedinte al Parlamentului European, Antonio Tajani, cu privire la returnarea Pachetului de Mobilitate către comisia TRAN, la primele ore ale zilei de miercuri, cei 300 de transportatori din ATM Bucovina, alături de conducerea FORT, au hotărât să amâne deplasarea la Strasbourg”, a spus Alin Creţu. El a ţinut să precizeze că informarea le-a fost transmisă transportatorilor de eurodeputatul Marian Jean Marinescu, cu puţin înainte ca delegaţia să treacă graniţa în Republica Moldova.
Alin Creţu a adăugat că FORT solicită tuturor europarlamentarilor români să urmeze exemplul celor implicaţi în acest subiect şi să susţină interesele companiilor de transport autohtone.
„Este ruşinos că încă mai sunt europarlamentari români care nu înţeleg impactul economic negativ pe care Pachetul de Mobilitate îl are în raport cu bugetele ţărilor estice şi care au votat contrar intereselor României sau au chiulit pe data de 25 martie, generând această situaţie <la limită> în privinţa votului. Miercuri, la Strasbourg, nu a câştigat nimeni nimic şi nici nu putem consemna o victorie atât timp cât acest subiect rămâne în discuţie”, a precizat Alin Creţu. El a subliniat faptul că FORT este pregătită să susţină prin protest toţi europarlamentarii europeni care înţeleg că Uniunea se prăbuşeşte dacă astfel de iniţiative legislative ajung să fie aplicate, declanşând în lanţ scenarii de tip „Brexit”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transportatorii suceveni au amânat plecarea la protestul de la Strasbourg, din Franţa.
 Vizualizări articol: 1597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transportatorii suceveni au amânat plecarea la protestul de la Strasbourg, din Franţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei