Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 73 (7074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cafeneaua cu Joburi Suceava, ediţia I

În 29 şi 30 martie, ECIM - Agenţia de recrutare şi consultanţă, organizează la Suceava, în Iulius Mall, Cafeneaua cu Joburi - un altfel de târg de locuri de muncă. Evenimentul este deschis publicului între orele 10 şi 18, în ambele zile, iar intrarea este gratuită.

Peste 4000 de locuri de muncă aşteaptă să fie ocupate, atât în judeţ cât şi în străinătate. La eveniment, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă beneficiază de consiliere gratuită din partea consultanţilor ECIM, de asistenţă în scrierea CV-ului şi de facilitarea întâlnirii cu angajatorii suceveni.

În doar două zile, sucevenii pot să aplice pentru joburi din domenii variate, precum: construcţii, industria lemnului, HoReCa( Hoteluri, Restaurante, Catering), producţie, transport de mărfuri şi persoane, agricultură, industria textilă, servicii de curăţenie, back-office, suport, call-center, IT, formare profesională.

Joburile disponibile se adresează tuturor categoriilor de vârstă cât şi diferitelor niveluri de pregătire, de la muncitor necalificat, la persoane cu studii superioare.

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment gândit pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a vedea cu ochii lor oferta de locuri de muncă din oraş, un eveniment care facilitează întâlnirea faţă în faţă între angajator şi viitorul angajat şi o discuţie relaxată, alături de o cafea, din partea organizatorilor.

La eveniment sunt aşteptate persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, a unei noi oportunităţi în carieră, persoane care vor să îşi schimbe domeniul de activitate, care vor să prospecteze piaţa şi să găsească cea mai bună variantă pentru viaţa lor, în firma potrivită, cu beneficiile necesare.

Multitudinea de opţiuni, varietatea şi credibilitatea angajatorilor sunt coordonatele pe care susţinem un eveniment care aduce valoare oraşului şi locuitorilor săi.

Prima ediţie a evenimentului a avut loc în luna ianuarie la Bacău şi a strâns peste 2000 de oameni interesaţi în mod real de un loc de muncă şi 25 de firme ce au adunat peste 1300 de CV-uri. Până la sfârşitul lunii ianuarie au avut loc peste 500 de interviuri şi 220 de angajări.

De ce funcţionează reţeta “joburilor pe gustul tău” faţă de alte evenimente similare?

Cafeneaua cu Joburi este contextul gândit de experţi în domeniul recrutării şi al consultanţei în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înţelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selecţie a angajaţilor şi pe de cealaltă parte a felului în care posibilii angajaţi se raportează la piaţa locurilor de muncă.

ECIM, organizatorul evenimentului, este companie de recrutare, specializată în găsirea omului potrivit pentru jobul potrivit. Experienţa consultanţilor ECIM este acum concentrată în evenimentul Cafeneaua cu Joburi Suceava, unde aceştia aşteaptă sucevenii alături de peste 20 de companii din întreg judeţul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cafeneaua cu Joburi Suceava, ediţia I.
 Vizualizări articol: 1392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cafeneaua cu Joburi Suceava, ediţia I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei